Så det blev...

Satt och funderade när jag gjorde detta kortet. Nu ska jag göra ett gult Påskkort tänkte jag.
Köpte gult blingpapper när jag var på Magnolia, det måste jag ju använda.
Vet inte vad som hände när jag gjorde kortet för gult blev det inte, det är bara Tildas tröja som blev gul...

Brunt paskkort

Använt Crates ljuvliga papper.
Känns som jag skrivet detta förut... Glad Påsk sitter på distanskuddar. Tycker det blir en härlig effekt när man använder dessa små kuddar.
Har även embossat Glad Påsk med hologrampulver men det syns inte här.

Nu är det bara 3 dagar kvar till Mässan i Göteborg, det ska bli sååååå kul!

Lila Påskkort

Vilket underbart väder det varit idag, helt ljuvligt. Vi har tillbringat ett par timmar på IKEA idag, det är en synnerligen fantastiskt rolig affär : D
Det slank ner en och annan förvaring till scrap bland allt annat. Känner mig mycket nöjd med mina inköp.
Hittade dessutom ett par vita capribyxor med en mycket snygg svart top till. Det är så konstigt... men blir inte ni lyckligare av att få shoppa ; D

Lila P?skkort

Igår åstadkom jag ett kort. Det ser lite mystiskt ut i färgerna, ser ut som ljusblått och mörkblått(?) Det ska i alla fall vara lila. Det mönstrade pappret kommer från Melissa Frances. Glad Påsk är satt på distanskuddar. En liten flourish fick jag till också med stickles på. Malins "braiga" tips : D

Grattis Isabelle + Muhrens utmaning

I lördags var vi och grattade min söta systerdotter som fyller 20 år imorgon den 22 mars. Vi blev bjudna på mycket god mat, oj vad vi mumsade. Kakan som min syster hade bakat gick inte av för hackor precis, den var bara sååå momsig ; D
Jag gjorde ett kort för ett tag sedan till denna nyblivna 20-åring, men jag gillade aldrig det så förra veckan gjorde jag ett nytt. Det fick helt enkelt bli i rosa...
Det rosa mönstrade pappret är från Melissa Frances. Det bruna är Basic Grey, det tycker jag är himla snyggt papper. 20 har jag embossat med rosa pulver och satt på 3D-kuddar.

Isabelle


Muhrens utmaning
I fredags så var det bara jag hemma, ingen man och inga barn. Här skulle det pysslas kort minsann... trodde jag. Jag hade även dagen innan fått ett paket från Patricia (tiza67) med papper, stämplar och dekorationer så det var ju bara att sätt igång.
Det är då den där lille "Nissen" hoppar in i hjärnan och blockerar fullständigt. Jag vet inte hur länge jag satt och tittade och vände och vred. Det ville bara helt enkelt inte. Det var bara att förflytta sig ner till TV:n, det funkade inte alls. I söndags så lyckades jag knåpa ihop ett kort. Får väl säga att jag är så där nöjd.
"Blockeringen" består, finns liksom ingen motivation. Men jag hoppas den kommer tillbaks till helgen så man skapa lite Påskkort. Det är tur att ni scrapbloggare finns så man surfa runt och beskåda era vackra alster och försöka finna inspirationen tillbaks.

Pirat


Ett kort som blev blått

Ett kort som ?r bl?tt
Detta kortet lyckades jag verkligen med att göra i blått blått blått. Men det är en fin färg : D
Åter igen stämpel från Magnolia, Tilda med flätor. Pappret jag använt kommer från Chatterbox. Hjärtanen och flourish har jag stämplat med cleardyna på ett brunt papper och sedan använt mitt favoritpulver, hologram. Hörnstämpeln hade jag precis glömt att jag hade, har använt stickles och gjort små prickar med det i stämpeln.

De gulliga stämplarna

Stämplarna som jag aldrig får nog av är Magnolias. De är bara sååå söta.
I lördags var jag och svägerskan Liselotte i Borås på Magnolia. Oj oj, vi blev som små barn på julafton när vi kom in i affären. Minns inte hur länge vi gick och kände på papper, stämplar, band. Det är verkligen kul. Bra service fick vi också av John som fick springa lite... ; D

magnolialilapask

Här har jag använt Påskiga Tilda. Glad Påsk har jag satt på 3D-kuddar. Sedan har min nya fina flourishstämpel åter kommit till användning. Givetvis lite stickles på kortet också. Det gröna mönstrade pappret kommer från Melissa Frances, tycker det är sååå fint.

bla-brunmagnolia

Här har Mysiga Tilda fått pryda kortet. Hon är verkligen söt. Tyckte jag fick till henne lite väl "killig" i färgerna, men lite glitter på så får det duga. De små hjärtanen har jag satt på 3D-kuddar, igen, gillar detta fenomen. Fick till lite nyinköpta blå pärlor där också. De 3 mönstrade pappren som jag lyckats trycka in är alla från Sassafraslass.

Påskkort

P?skkort
Jag har gjort ett Påskkort. De var ju bara för söta stämplarna som kom med Magnolias månadspaket. Har använt mig av Cratepapper. Har ju även då använt mina nya clearstamps, flourish. Hur kunde man klara sig utan det förut? ;  )

Magnolia x 2

image25
Ett kort som har en stämpel från Magnolia och MME:s underbara papper Magnolia. Det med brunt på är bara såååå snyggt. Använt mig av öljetter, brads och kanpp som dekorationer. Å så den där lilla söta blomman, retroblomman, den som man aldrig får nog av. Grattis sitter på 3D-kuddar.

Utmanad

Det pågår en liten utmaning som cirkulerar runt på måna bloggar. Själv har jag blivit utmanad av Hjördis krypin och Kaads lilla hörn.
Ohhh, jag älskar sådana här utmaningar... TYP!!! *grrr* Men självklart ska jag skriva ; D

Här är reglerna;
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Här kommer min lilla lista.

1. Jag dricker varken kaffe, te eller öl. Många undrar om jag är lite konstig...

2. Mitt läppstift ser exakt likadan ut i toppen när det börjar ta slut som när jag köpte det. Likadant med min limpenna.

3. Min man har erbjudit sig att snitsla en bana till soptunnan... Jag fattar inget av vad han menar med det???

4. Jag är lätt, eller får nog kanske säga starkt... beroende av Cola Light och choklad. Det går inte sluta.

5. Jag har 2 ord som jag har väldigt svårt för att sluta säga "faktiskt" och "precis". Jag jobbar på det.

6. Ullared!!! Oj oj, där kan man shoppa kul saker. Jag var där i våras med min svägerska Liselotte, hade även med mig min son Andreas och en kompis till honom. Efter ett par timmar så börja min rygg protestera att nu fick det nog vara slut på shoppandet. Sa till Andreas och hans kompis att de var tvungna att hjälpa mig ut til. bilen. Det är ju alltid lika spännande de gånger man är där vad kassörskan ska säga för summa....
Så var det klart och kassörskan talar om hur mycket jag ska betala, tar upp min plånbok och öppnar den!!!!
Döm om min förvåning. INGET KORT!!!
Jag säger till tjejen helt lugnt "Jag har inget kort, vad gör jag nu???"
"Då får du gå till informationen så hjälper dom dig att lösa ett tillfälligt kort, så får du lämna varorna här"
Vad gör jag nu tänkte jag?!?!?
Försöker få tag på Liselotte för jag ville inte ha något tillfälligt kort. Åh ja som hade tänkt att handla i andra affärer. Men hann även där tänka, ringer min man så får han föra över pengar på Liselottes konto.
Fick i alla fall tag i Liselotte till slut. Som tur var så kunde hon "lösa ut" mig. TACK Liselotte.
Gick lite halvdeppad till bilen och packade in det jag hade handlat. Så tog jag ut min regnjacka för det regnade rätt bra. Så skulle jag lägga ner bilnycklarna i fickan. TJOHO!!! Där låg mitt kort. Jag blev så glad så jag sprang in och handlade lite till.

Att kortet intre fanns i plånboken berodde på att jag och mannen hade varit på promenad dagen innan. Ville inte då ta med mig hela plånboken utan tog bara kortet. Glömde sedan helt enkelt bort att lägga tillbaks det.

Dom flesta bloggar jag besöker har nu blivit utmanade så jag skriver som Malin (Karmteg) och Petraso, anta gärna denna utmaning ändå!
Kram på er och trevlig helg!

Glittriga Svea

image23
Fick en förfrågan av svärmor om jag kunde göra ett kort till hennes väninna som fyllde år, det skulle gå i grönt och rosa. Rosa är ju inga som helst problem för mig, men jag fick även till grönt. Mycket stickles är använt och även Sakuras glittriga penna, det syns tyvärr inte så tydligt.

Tack och kram för alla gulliga kommentarer jag får av er som besöker min blogg : D

Jag är såååå lycklig

För ett tag sedan så skickade jag in ett kort till en tävling som Easer arrangerade.
För en liten stund sedan fick jag ett mejl... Jag hade vunnit!!! *skuttar runt av glädje* Det kändes bara WOW!!!
I mejlet från Jennie på Easer stod det
"Nu är både Easers Hjärtliga och tankekortstävling avslutad och vi säger stort grattis till Susanne Sjöström i Hjärtligt tävlingen".
Det här är en bland mina lyckligaste dagar i år = D
Kortet som jag vann med finns längre ner i bloggen och heter "Magnolias Tilda med hjärtan".
Detta kommer jag leva på läääänge.