Till en söt tjej

Till en söt tjej
Ett kort till en söt och go tjej som ska fylla 20 år. Ett typiskt "Susannekort" skulle man väl kunna uttrycka det, rosa, pärlor... Gillar ju stickles väldigt mycket, det blir sådan fin lyster när man använder det.

Grattiskort

Grattiskort
Mamma ringde och undrade om jag kunde göra ett kort åt henne till sin bror. "Visst sa jag, inga problem". Fick då användning för min nya fina Alotastämpel. Motivet färglagt och klart så jag väljer ett grundpapper. Då plötsligt händer det! Som ett brev på posten!!! Total idétorka, det är såååå tråkigt när detta fenomen infinner sig. Jag vet inte hur många gånger jag bytt papper, tagit bort det mönstrade bla bla bla...
Till slut får man bara bestämma att nu får det se ut så här. Mamma blir nöjd och det är ju huvudsaken ;  )

Till en 1-åring

Till en 1-åring
Ett kort till en liten kille som ska fylla 1 år. Jag har använt papper från Bazill Bling. Det randiga pappret är MME Magnolia. Den lilla killen har fått stickeles på sina shorts. I ballongen har jag massa med småpärlor.
Kollade igenom de kort som jag lagt upp här i bloggen... oj! Mycket retroblommor :  ) Detta kort har jag i alla fall lyckats att göra utan en retroblomma. ;  )

Kort i orange

Kort i orange!
Detta är ju inte min färg riktigt... Men hon som ska få kortet tycker om orange, det är ju huvudsaken. Hon får en vagn med stjärnor för det är just precis vad hon är.

Tilda med flätor i rosa

Tilda med flätor i rosa
Det är svårt att låta bli att inte göra kort med dessa söta stämplar.

Tilda i blå klänning

Tilda i blå klänning
Tilda har fått en blå klänning. Papper från ProvoCraft.

Grattiskort till Lotta

Grattis Lotta
Ett kort som jag gjort till min kompis Lotta. Papper är från MME. Stämpeln kommer från Sparkl'n Sprinkle.

Magnolias Tilda med hjärtan

Magnolias Tilda med hjärtan
Ännu ett kort med Magnolias stämplar. Åter igen papper från Simply Seasonal.

Magnolias Milda Matilda som fått ett halsband

Magnolias Milda Matilda som fått ett halsband
Magnolias stämpel Milda Matilda. Har gett henne ett halsband, tyckte det prydde fint, lite målade hjärtan på byxorna. Det mönstrade pappret kommer från Simply Seasonal.

Magnolias Tilda med flätor

Magnolias Tilda med flätor
Hon är ju för söt. Har använt mig av Karen Fosters mönstrade papper. Gångjärn och hjärta, som dessutom är inlindat i wire är papper från Prism Pearl Sunset Red.

Till en nybliven pensionär

Till en nybliven pensionär
Ett kort som jag gjort till svärmor som är nybliven pensionär. Mönstrade pappret är från Crate. Stämpeln kommer från Eat Cake'n Graphic. Jättehärlig stämpel. På blomman och stämpeln har jag använt vanlig olivgrön stämpeldyna och därpå hologrampulver. Sluttouchén blev mycket 3D-lack.

Välkommen!

Denna blogg är endast tänkt till att ladda upp mina Scrapkort och så småningom mina LO:s. Även ett och annat fotografi kommer att finnas med. Hoppas att du hittar något som du kan inspireras av.
Välkommen till min blogg.