Julkort... igen

Jag fortsätter på mitt tema julkort.


Textstämpel från Forma Hantverk. Det röda pappret är Daisy D. Pappret bakom vet jag tyvärr inte vilket det är.

Detta hörn är från Inkadinkado och är stämplad med grön dyna och embossat med hologrampulver.

Många undrar över Puffy Velvet-pennan. Jag såg i en tråd på Svensk Scrapbooking att Handarbeta skulle ta in den vita pennan. Den är verkligen kul att använda.Tack så mycket för titten och alla kommentarer som ni ger mig = )Kramar Susanne

Julkort

Har inte bestämt ännu hur många julkort det blir i år, men det är onekligen kul att skapa julkort.


Textstämpel är från Inkido, mycket vacker. Tack för lånet Lötta.
Papper från Maja Design.


Jag kommer väl att ta slut på min puffy velvet-penna innan jul ; )
Stickles är otroligt användbart.

Tack för titten!
Kram Susanne

Maribel

Hej,
här minsann duggar inte inläggen tätt...
Men ibland är det mer och ibland mindre och då hinner man både scrappa, låta sig inspireras av alla era vackra alster. Men det får bli i veckan istället.
Däremot så har jag varit på scrapträff hela dagen lååååång idag med mina scrapvänner. Lika mysigt som vanligt.

Jag upptäckte när jag hade stämplat min Maribel i fredags att min Staz On-dyna är på upphällning. Finns det någon som vet vart man kan få tag i refill till Staz On Timber Brown?Ni ser själva hur dåligt motivet blev. Så en refill vore mycket bra att få tips på.

Tack så jättemycket för titten och välkommen åter!
Kram

Friday Sketchers 74

Här kommer min tolkning av veckans skiss på Friday Sketchers.


Kortet är till min kära storasyster som vi ska fira idag.
Mina nya snygga papper från Prima Marketing kom till användning.
Stämpeln är en hÄngel från förra året. Textstämplen är från Inkadinkado.

Den guldembossade bården är från en stämpel som kommer från Inkadinkado.

Skissen ser ut så här.


Tack för titten och välkommen åter!
Kram Susanne

Tina Wenke

Nu äntligen har jag gjort ett kort med den underbara stämpeln från Tina Wenke. Den är bara SÅ söt. Kortet är gjort till min brorsson William som fyllde 7 år häromdagen.Puffy Velvet-pennan var perfekt att använda som grädde.


De små vita prickarna är Pearl Maker. Om ni av en händelse ser att det glimmar på muffinsen så har jag använt Opalite Golden Mist, glimmar så fint.Förra veckan var jag och en kompis ute i skogen för att leta trattkantareller. Tror ni jag blev nöjd vid hemkomst?!?! 1 kg blev det, kunde stannat längre i skogen, men det började skymma.Nu ska jag gå och byta om för att köra ett Les Mills Body Step. Tycker det är lite sent med start 19.30, men det ger grymt mycket så jag måste bara gå. Totalt slut och genomsvettig är bara förnamnet...

Tack för titten och ha en fortsatt bra vecka!
Kram Susanne


Julstämpeln i detta inlägg var från Eat Cake Graphic. Tack Jennie!

Höstiga färger

Vilket härligt väder det varit idag, strålande sol men ändå kyligt.
Mitt kort jag skapat går just i höstfärger.


Jag tycker att det börjar bli kul att färglägga igen. Detta är en äldre Magnoliastämpel, från 2008 tror jag. Jodå, papper är från Maja Design. De små guldembossade småsakerna i de fyra hörnen är från Stemeplglede.Min vecka har varit full av aktiviteter, helgen fortsätter i samma spår. Fast det har bara varit roliga saker så då är det inga problem.
Imorgon har vi tre födelsedagar inom familjen, min kära storasyster, min systerdotter och min brorsson. Brorssonen William har frågar MÅNGA gånger om han inte fyller år snart?!?! Imorgon lördag är väntan över.

Ta hand om er och njut av det vackra höstvädret.
//Susanne

Första julkortet

Igår hade vi återigen vår trevliga träff. Jag hade föreställt mig att jag skulle göra tre kort eftersom jag hade färdiga färglagda motiv. Tjeeena säger jag bara!!! Jag hann knappt göra färdigt ett.
Så här blev mitt första julkort.Papper kommer från... ja, helt rätt, Maja Design. God Julstämpeln lånade jag av Liselotte och minns inte vart den var ifrån. Motivstämpeln är samma sak, den köpte jag på Easer för några år sedan.
Det vita "bubbliga" på motivet är från pennan Puffy Velvet. Det var Sassa som tipsade om denna på vår träff i våras. Passar perfekt som snö, eller som grädde som jag gjort på min cupcake. Tyvärr har jag inte gjort något kort med det motivet ännu, men det kommer.

Tack för titten!
Kram Susanne