Två nya kort

Hallå där!
Jag har bestämt att inte lägga ner bloggen. Men... (jag bara tänker på Tony Irving när man börjar en mening så...) jag kommer inte surfa runt varje dag. Jag kommer istället smyga mig in i era bloggar utan att ni vet att jag varit där ;D
Inlägg hos mig kommer det då och då med jämna mellanrum att pluppa upp.
Hos mig behöver man inte lämna några spår, helt frivilligt, jag är bara glad om någon blir inspirerad av det jag gör. Hoppas ni förstår hur jag tänker...?Här är två nya kort från mig. Tyvärr så är det första kortet lite mörkt i vänster kant då jag inte kunde fota det i dagsljus för det lämnades iväg så snabbt. Men men, photoshop fick hjälpa lite ;DPapper kommer från
Bo Bunny, (klicka på länken så får du se det i fullformat) f öv ett helt ljuvligt snyggt papper. Detta papper är det fram och baksida på. Textstämpel är från Hobby o Hantverk. Runt kanten är det draget med stickles, koppar. Hjärtat är ett kopparpapper som är embossat med Cuttlebug.

Detta kortet är till en av mina bästa vänner. Båda papper kommer från Basic Grey.Ha en skön helg!
//Susanne

Tänka sig...

... jag har fått ändan ur vagnen och laddat över kort till datorn.
Kortet jag skapat här är till en liten 1-åring som heter Edvin, han fyllde år 5 februari och fick då detta kort av mig.Papper kommer från Inkido.

Jag vill verkligen TACKA för alla uppmuntrande hälsningar ni har gett mig, tack tack tack.
Jag har funderat hit och dit ang bloggen, lägga ner eller inte... Jag har väl fortfarande inte kommit till mitt beslut hur jag ska göra. Jag har så mycket projekt igång som inte rör scrap, förutom kursen jag och
Lillemor ska ha till våren. Om det nu anmäler sig ett visst antal deltagare, vilket vi givetvis hoppas på.
Jag känner att jag lägger mycket tid på datorn, vilket är jättetrevligt men som jag just nu inte har tid med. Jag kommer inte att köra min vanliga bloggrunda då jag känner att tid finns inte helt enkelt. Jag kommer säkerligen göra en och annan uppdatering i min blogg, men för tillfället kommer det vara det enda jag gör.
Ta hand om varandra och kram till er som lägger tid på att besöka mig, ni är GULD värda.
Kram kram

Hejsan


Jag har inte glömt Er, jag bara tar en liten välbehövlig paus. En vecka till eller så.
Tack för titten och gulliga kommentarer. På återseende.
Kramar Susanne

Min rosa LO

Förra söndagen var jag på scrapträff och fick då till en LO. Nu äntligen har jag fotat den.Verkligen inte världens bästa foto, men det syns nog hur den ser ut tror jag.Kunde inte låta bli att sätta detta med det nya fina alfabet jag köpt från Making Memories. Papper kommer från Bo Bunny och Basic Grey.

Nu ska jag baka en liten småkaka. Det är uppskattat att få en kaka till kaffet. Själv vet jag inte hur det känns då jag faktiskt inte dricker kaffe. Har aldrig gjort det och jag har inga planer på att börja heller. Däremot luktar det mycket gott när man öppnar ett nytt paket, men att sedan dricka det, nä, hoppar det.

Hoppas ni har det bra. Här tycker jag fortfarande att det är mycket, men men, snart är det sportlov och då har jag tagit ledigt 2 dagar.
Jag har inte snurrat runt så mycket i era bloggar, jag har verkligen inte glömt er men känner att jag har inte den tiden för tillfället.
Kram på er och tänk på i eftermiddag att det faktiskt blivit lite ljusare :D