Ett litet julkort

Hoppas ni haft en bra helg. Vi var och firade min goa storasyster och systerdotter igår. Kakkalas igen. Ni förstår ju, förra gången var magen i fyra hörn, inte blev det mindre hörn denna gång, men gott som sjutton var det. Hon blev jätteglad för påsen.
Ett litet julkort som jag gjorde för ett tag sedan. image195

julkort_10

Underbara papper från Basic Grey. Stämpeln vet jag inte vart den kommer ifrån, jag har köpt den hos Easer-Jennie. Den är bara så gudomligt söt. Fast jag kan tycka att den är vänd åt fel håll, fast det kanske bara är jag som tycker. God Jul är skrivet med mitt nya snygga clearstamps.
image193 till er alla underbara tjejer som tar er tid att surfa in min blogg. Det glädjer mig enormt mycket ska ni veta. Era kommentarer går rätt in i kroppen och värmer så gött i höstmörkret. Ni är bara såååå image194.
Ha det så gott allihop!
Kram

PS Vad det var som jag hade glömt på påsen? Jag hade glömt att vika mitten på kortsidorna så påsen skulle bli lite snyggare, men det blir på nästa. Om någon är intresserad av ritningen så kan jag lägga upp det i bloggen. Jag har bara en kladd ännu och den är lite otydlig.

Presentpåse

Detta var hur kul som helst. Kan jag rekommendera att prova på.
När jag var klar med allt och tryckte ihop hårt för att kanten skulle sitta så fick jag se, nej!!! image189 Det var ju en sak jag skulle göra innan jag klistrade ihop lilla påsen. Men den som inte vet kan nog inte se image190 Jag får fixa det till nästa påse för fler lär det bli. Förresten så kan ni inte se det eftersom den ligger platt pga av klantighet!

presentpase3

Jag har bara dekorerat en sida. På "baksidan" satte jag bara min lilla "Handgjortstämpel".
Bilden ser konstig ut då jag till slut fick scanna in den. Korten jag hade plåtat blev suddiga pga av att jag höll kameran med en hand, klantarsle kan man säga kanske... Tro 17 att man darrar till. Nu är det för mörkt att plåta utan blixt.
Kolla in det tjusiga pärlbandet, visst är det snyggt!

Nu mår jag much better, det var väl kanske en "liten-ta-det-lugnt-påminnelse-åkomma"... Kroppen e ju faktiskt rätt smart. Nu är det bara en envis hosta kvar och ond hals.
Kram till er alla och ha en fortsatt mysig helg!

Två julkort

Två julkort med stämplar från Pysselmyran.

julkort_6

julkort_7

Det översta är med papper från DaisyD och det nedersta blå pappret är från Karen Foster. På båda korten så är det mycket stickles, det syns tyvärr inte att snöstjärnorna glittrar för fullt av detta.
Dessa har jag gjort tidigare i veckan, jag är så där nöjd, men man kan ju inte sitta flera timmar med varje julkort för då bli jag ju aldrig klar.
Igår fick jag gå hem från jobbet, jag förnekade mycket starkt igår morse att jag inte mådde bra... men efter 4 timmar så fick jag ge upp. Idag känns det lite bättre men känner mig allmänt hängig. Men vadå, det går ju över. image112 Nu ska jag fortsätta kurera mig så jag orkar göra min lilla presentpåse i helgen till min kära syster.
Önskar er alla en trevlig helg och glöm inte ställa om klockan.
Kram kram

Dopkort till Ellie

Pysseldagen var suverän. Jag hade en lååååångsam start, fick problem att välja papper. Ibland blir man ltie tokig på det. Jag lyckades åstadkomma ett dopkort till Ellie som flickan ska döpas till.

ellie

Papper från Bo Bunny (?`, det lät konstigt men det står så). Vinrött är en jättesvår färg att scanna så det ser bra ut. Massa stickles på barnvagnen som onekligen ser lite skum ut i färgläggningen, riktigt så illa är det inte i verkligheten. Massa annat bling. Ellie är skrivet med CB Harmony, tack för lånet Lillemor. Det ser ut som det sitter en röd blomma på den rosa, det är en vinröd blomma som är gjord av organza, urläcker.
Mitt nästa projekt ska bli en presentpåse. Jag har blivit så himla inspirerad av norskorna som har gjort helt ljuvliga presentpåsar. Kul att testa något annat än kort.

Ikväll ska jag prata bort en hel kväll (igen) med två kompisar och imorgon ska jag ut och äta tacobuffé med en annan kompis, hur gott är inte det, mums mums ätande smajley
Ha en fortsatt bra vecka och på återseende snurrande blomma
Kram

Födelsedagskort

Man får ju ta lite avbrott i julkortstillverkningen...image177
Fick i uppdrag av min kära storasyster att göra ett kort till hennes kompis Det fick inte vara spets med och det skulle vara jordfärger. Jag hoppas att hon kommer att tycka om detta.

marie_50

Pappret är från Crate, suveränt snyggt i mina ögon de pappren. Cardstocken är bazills struktur Grass Clothe, det är en struktur som är mig mycket kär. Grattis-stämpel är från Forma Hantverk. Klippte bort utropstecknet som var efter, då blev det perfekt längd på stämpeln. Tyckte dessutom inte om det heller.
Nu ska jag göra något som bara är såååååå tråkigt. Jag ska packa mina scrapsaker. Helst skulle jag vilja gå och sova för jag är så himla trött. Men men, det väger upp att det kommer bli jättetrevligt imorgon när vi ska scrappa.
Typ något sådant här kanske image178 ...
Ha en fortsatt mysig helg!
Kramisar

Å ett julkort till...

Det har blivit ett julkort till. Med den takten jag håller så får man börja i tid.
Imorgon är jag ledig, hur det känns på skala 1-10? Ljuvligt image171
Städat har jag gjort, helghandlingen är gjord, bara badrum kvar att städa.
Undra sa Flundra vad jag ska hitta på imorgon... image173
Nä då, ingen risk att det råder brist på sysselsättning här inte. Det kan ju vara väldigt dumt att ta det lugnt, eller vad säger du Liselotte ; D
En kompis kommer imorgonkväll så då ska vi äta go mat och prata bort hela långa kvällen, mysigt.
På söndag är vi fem tjejer som ska scrappa ihop hela dagen lååååång, det känns helt underbart.

julkort_5

Även till detta kort har jag använt papper från Basic Grey, är ett fan av deras papper. Den söta stämpelgumman köpte jag på mässan, den är från Stämpelboden.

Ha en go och trevlig helg!
image174 för alla goa kommentar och besökare! 

Det går sakta men säkert framåt...

... med julkortstillverkningen image164 Man saknar ju fortfarande en del papper, har beställt några som ska dyka upp.
Men det är mässa i Göteborg den 10-11 nov, den lär vi besöka. Tror den kommer kännas mysig med julstämning, eller man kan hoppas i alla fall.

julkort_4

Här är ett av de julkort jag lyckats med. Papper från Basic Grey, älskar det rutiga pappret. Klockstämpeln kommer från Pysselmyran och textstämpeln är från Forma Hantverk.
Vad glad jag blev för alla inlägg om kortet till William, thanks girls, det kändes gott!!!
image165
Ha så bra alla cyberspacegirls!
Kraaaaam

Nu har Brunkullan öppnat upp!

Nu är portarna uppslagna till Brunkullan Scrap & Card.
Denna premiärvecka, 15-22 oktober 2007, är det 30% rabatt på alla produkter från Prima Marketing - så kika in under blommor och blad under kategorin "Dekorationer"! Det är även fraktfritt på ordrar över 250 kr*!

* Gäller för alla leveranser som kan kategoriseras som stort brev, gäller ej verktyget Cuttlebug.

Välkomna!

William 5 år

Igår var vi och grattade brorsonen William som fyllde 5 år i onsdags. Jösses, man kunde ju tro att han hade julafton så mycket paket var det. Men nöjd och glad var William i alla fall. 
Liselotte hade bakat himmelskt goda bullar och kakor, när vi åkte hem efter 3 timmar så stod magen i fyra hörn fortfarande, men så gott det var. Mums mums!  image160
Ett litet kort hade jag givetvis gjort till denna goding.

William_5

Inspiration till stämpel har jag fått av Liselotte. Papper kommer från KMA. Har för första gången använt Scrapbook Shimmer från MM på stjärnorna, lite snyggt och dekorativt.
Skulle visat insidan jag gjort men se det gick inte, har PS CS2 på jobbet och PS 7 hemma, det ville inte riktigt. image161
Det är väl bara ner i julkortsträsket igen... "slet" isär ett kort i fm för jag tyckte verkligen inte om det, men stämpel och dekos gick att spara.
Ha det så bra allihop!
Kram kram
image162

Sittande hÄngel

Nu är det bara en dag kvar av jobbveckan, känns rätt behagligt skönt. Nästa vecka är min ljuvliga kortvecka, då jobbar jag mån-tors (=26,7 timmar), den är liksom inte fel på något sätt. Jag jobbar så var 4:e vecka.
Annars är det en lugn helg. Dottern åker till Stockholm och hälsar på sina kusiner med sin farmor och farfar, blir borta lördag-måndag. Måste då passa på att stolt berätta att Felicia deltog i KM i friidrott förra fredagen. Hon blev tvåa bäst i kommunen bland 11-åringar i längdhopp, hon försvarade den titeln sedan förra året. Det tyckte jag var bra gjort, det är ju ett antal barn som är med och kämpar.
På lördag ska vi fira brorssonen som fyllde 5 år i onsdag, tillika min syster och systerdotter som också fyllde år i onsdags. Hurra hurra hurra för er : D
Ett kort har blivit skapat. Denna stämpeln gillar jag skarpt, hon är bara för söt.

hangel_sittande

Papper från Basic Grey. Har använt mina bägge Revolutiondies, snirkel och stor blomma. Grattisstämpel är från Easer. Icke att förglömma mina små virade hjärtan, någon som förstått att jag är förtjust i det ; D
Detta kort är till en ljuvligt go tjej som faktiskt inte fyller förrän i januari, men det gör ju inget att man är ute i tid.
Till alla besökare, ha en skön och härlig helg!

Hallojsen där!

Det blev lite shoppat på mässan, fast mest papper och sex stämplar tror jag det blev. Lite band också, faktiskt bara ett paket blommor. Men det är alltid trevligt med sådana tillställningar. Det var några bekanta ansikten som man träffade på, alltid kul. Bl a Annelie och Annika, dessa två tjejer sprang jag på i fikakön, jättekul att träffa er tjejer. Men vi ses ju igen den 10 nov : D

brunk_tavlininsp

Brunkullan Scrap & Card skulle öppnat idag, men ni vet datans värld hur den kan vara!?!? Jag hoppas att de snart får ordning på det, jag är precis lika nyfiken som alla andra
I alla fall, just nu så pågår det en tävling i Brunkullans blogg som jag tycker ni ska gå in och kika på. Finfina priser, bla 300 kr i första pris och chans att blir Gäst-DT i december. Ni hittar tävlingen här.
Jag har gjort ett kort för att förhoppningsvis inspirera någon.
Tjejstämpeln finns att köpa hos Brunkullan.
Så ila genast dit och läs om tävlingen.
Kram kram på er och ha det så najs i veckan

hÄngelpar

Fredagar är inte fel på något vis, känns så avslappnat.
Imorgon är det äntligen mässa, hur mycket tror ni jag längtar?!? Ska bli så kul. Service har vi minsann också, Jennie som har Easer kommer och hämtar oss på stationen, urgulligt, tack Jennie, nu slipper vi ta pendeltåget till Partille.
Ett litet kort har det blivit med de nya hÄngelstämplarna.

bellan_axel

Det är inget bröllopskort utan till ett sååå gulligt nyblivet sambopar.
Papper från Basic Grey. Massa stickles på tjejstämpeln. Finfina blommor som jag fått av Elisabeth. Pärlor var längesedan jag använde så det fick också pryda kortet.
Spännande att se om det är några man känner igen imorgon image108
Kram och trevlig helg

Trodde ni liksom jag...

... att det automatiskt hoppade ner nya fina papper i er "lilla" pappershög när det var slut??? Det måste jag ha trott i alla fall image143
Jag skulle göra ett julkort i lördags, målade motivet klart och så skulle jag välja papper, jag tittade låååångt ner. Jag kan meddela att det blev inget julkort.
Men nu ska jag till Partille på lördag och hoppas hitta nya fina julpapper där, och lite nya stämplar förstås för jag har ju inga stämplar förut...
Istället för ett julkort fick det bli ett hÄngelkort med papper från MME.

hangel_okt

Stor kramis till er från mig

Magnoliakort

Hoppas ni alla haft en trevlig helg. Själv har jag haft det bra fast det tog liksom slut med inspirationen, men men, den återkommer snart hoppas jag. Eller rättare sagt, det har ju hänt förr och man vet ju att den kommer tillbaks.
Igår hade jag ett jättetrevligt besök.
Mia från Gävle var här. Hon och hennes man Johan hade vägarna förbi och kom och hälsade på, gissa om jag blev glad för det. Två stycken urtrevliga och gulliga människor, fast det visste jag redan.
Detta kort gjorde jag i fredags men känner mig så där nöjd med det, vet inte vad som känns knas. Hösten ska ju ha dessa färger, kan ju inte göra ett höstkort i brunt och rosa precis.

magnolia höst

Papper kommer från Basic Grey. De fina löven har jag fått av Elisabeth. Har inspirerats av en skiss som finns hos Kickis skisser.

Ha en fortsatt bra vecka och tack alla söta bloggare som lämnar så gulliga kommentarer till mig, känns värmande och skönt i höstmörkret.
Undra vilka som ska till mässan i Partille och "bränna" pengar...
image112
Kramen Susanne