Grattiskort till sonen

Ett kort jag gjort till son Andreas. Han fyller först om en vecka men det är ju inte fel att vara klar i tid.

Andreas

Detta underbara papper hittade jag på Magnolia, jag blev helförälskad i det. Pappret kommer från K&Company, påminner om en 60-talstapet, läckert är det i alla fall. Ser ut som det är struktur på det fast det är slätt.

Får önska er en trevlig helg som tyvärr för många kommer gå i regnets tecken, tråkigt... Har vart ledig hela veckan men för mig har det varit ok att det inte varit 25 grader då jag haft "inre tjänst".
Om några timmar ska jag förflytta mina pysselsaker ner till vardagsrummet... kortkväll... åh så kul : D
*Kramis*

Grattiskort

070707, då fyller dotter Felicia 11 år. Det går liksom fort. 070706 fyller sonen Andreas 17 år, jösses säger jag bara.
På kortet är det ett härligt starkt papper från Shabby Princess(?). Magnolias nya stämpel och alla dessa härliga blommor som var med i paketet, de är ljuvliga. Inspirerat från
Lillemor med blommorna. På blommorna är det även "duttat" med sakuras glitterpenna, det blir så fin effekt. Förut använde jag alltid embosspenna och hologrampulver, men detta går fortare.

felicia11


Kortkväll
Grabbar brukar ha kortkväll, poker alltså. Så på fredag ska jag ha kortkväll : D Jag har bjudit hem tre tjejer, Liselotte, Lillemor och Jossan. Vi ska sitta hela kvällen lååååång och göra kort. Ska bli superduperkul!!!
Ha en fortsatt trevlig vecka och stor stor stor kram till er, ni är sååååå snälla och rara i era kommentarer.
Kramisen

Trevlig Midsommar

Ett litet beställningskort till Nisse som fyller 70 år.
Magnolias fina stämpel med fiskaren. Jag har då försökt att göra vatten... det är inte maskar som simmar, det ska liksom föreställa vågor ; D Lite vit stämpeldyna, cleardyna och penna tillsammans med hologrampulver för att få glitter i vattnet, det syns tyvärr inte här ser jag. Men det glittrar fint i alla fall : D

Nisse70


Hoppas ni alla får en underbar Midsommarhelg. Jag hoppas verkligen att de "ljuger" om vädret och hoppas på lite sol i alla fall. Vi ska bo i husvagn så det underlättar om det inte regnar.
Kram på er

Guldbröllop

Har skapat ett beställningskort till ett par som varit gifta i 50 år, således Guldbröllop.
Det är inte dåligt det : D
Har använt vit cardstock och grått mönstrat papper. Rött är ju kärlekens färg så det måste ju få vara med. Sedan passar egentligen inte grått och guld, men allt kan ju inte passa jämnt... Den röda ramen är en chipboard färglagd med distress och en dutt golden mist i, å så lite guldstämpeldyna.
Tack
Lillemor för lånet av stämpeln, den passade sååå perfekt.

Guldbrollop

Shoppingen på Magnolia var sååå bra. Köpte i stort sett bara papper, nu kan man sitta och "klappa" fina papper igen innan man "vågar" klippa i dom ; D

Ha det gottit!
Kramis

Skolavslutning

Idag har vi varit på skolavslutning. Dottern har gått ur klass 4.
Precis som alla de andra åren så var det avslutning i kyrkan med sång och musik. Alltid lika kul att lyssna på. Dottern framförde tillsammans med fem andra tjejer i klassen Ted Gärdestads "Jag vill ha en egen måne", det gjorde dom jättebra. Solen sken och det var härligt, men usch vilka kalla vindar det var.
Tittade på vädret precis och nja, 15-20 grader, ömsom sol och regn. Ett typiskt sommarväder kan man väl säga.

  Felcia ros 2  Felicia_skolavs_3

Jag har ett kort som legat på mitt skrivbord i stort sett klart sedan i söndagskväll... ett beställningskort. Det är till ett par som firar 50 år som gifta. Har även en beställning till denna firande man som samtidigt fyller 70 år. Men jag har tills på tisdag på mig så det ska jag nog hinna. Jag är ju lite låååångsam : D Sedan är det ju det magiska ordet "tid"!!! Denna veckan liksom bara försvann. Har jobbat rätt mycket i o f s, men ibland hinner man inte med riktigt. Någon som vet vart man kan köpa tid???
På lördag ska jag göra något kul : D Vi är några stycken som ska åka till Borås. Japp, ett besök på Magnolia blir det + att vi ska shoppa runt lite på Knalleland. Jag har frågat Liselotte vilken bank vi ska råna men jag har ännu inte fått något svar...

Ha nu en riktigt trevlig helg!
Kramisar

Jag tycker det är så svårt

Jag har inte kläm på att göra killkort, tycker det är betydligt enklare att göra tjejkort.
Det är till min kusin som tar studenten nästa fredag.

Petter

Papper från Basic Grey. Studenttexten sitter på en Chipboard, text är utskriven på dator. Blommorna kommer från YouDo, jag är måttligt roade av de blommorna får jag lov att säga, det är så många som är dåliga och inte går att använda. Någon mer som har så bland de blommorna?

Ha en härlig vecka! Nu kan man inte klaga på att solen inte lyst i alla fall ; D
Kram på Er

Ett studentkort till

Idag har jag varit ledig, och då undrar jag!!! Vem släckte lampan på himlen idag??? Jag som hade tänkt att koppla av med en bra bok i solen, inte då. Det blev till att "krypa runt" i våran "äckliga" slänt som är 15 meter lång och ca 5 meter hög. Det är några gula konstiga blommor som gärna växer mer än annat, nu har de tagit sig ut i en annorlunda skepnad, det är som bomull på toppen. Efter 4 timmar gav jag upp... Nä, asfalt vore refrängen ; D
Jag har i alla fall lyckats göra klart ett studentkort till en tjej som går ut nu på fredag.

Sahra Student

Jag har använt papper från Basic Grey och sedan tror jag det var DaisyD(?) Cirkeln är en chipboard som är intryckt med massa stämpelfärg och hologrampulver. Stämplen är färglagd men väldigt svagt, klänningen är svagt rosa och lilla koftan är väldigt ljusblå. Hon har fått silverskor men det syns väldigt dåligt.

Imorgon kanske den där lilla lampan kan lysa då jag är ledig också...
Ha en bra vecka!
Kramisar

* Jätteglad * och ett studentkort

Jag fick ett jättekul mejl i söndags. Jag skickade förra veckan in mitt Sommarkort (se längre ner i bloggen) till Pysselmyrans tävling. Tjoho!!! Jag vann 1:a pris. Oj, vilken känsla, jag blev verkligen jätteglad.
I veckan kom mitt pris på posten, ett gäng stämplar. Superduperkul!!!!

image48


Jag fick beställning på ett studentkort till en kille. Det var verkligen svårt. Det fick ju inte bli för dekorerat men samtidigt inte för avskalat. Jag hade ingen killstämpel - student, men jag snodde helt enkelt mössan från tjejstudenten som finns på Magnolia, den passade perfekt.

Linus_student

Dom har sagt att det ska bli sol till helgen... hmmm, vågar man tro på det??? Nu är jag i alla fall ledig till torsdag och det känns underbart efter denna hektiska vecka.
Kram på er och han en SUPERSKÖN helg!