Hej hej

Tack för alla härliga kommentarer och feedback som jag får *Big smile*

I söndags startade vi upp våra träffar igen, var mycket kul att ses igen. Tänk att jag fick klart ett kort denna gång, även en LO men den är inte fotad. Ljuset räckte inte.
Kortet är till min frissa som fyllt jämna. Hon gillar varma färger, vilket jag utgick ifrån.Blomman i närbild.Tror inte jag behöver säga vad det är för papper jag använt.

Tusen tack för titten.
Kram Susanne

Hej i stugan!

Denna veckan har varit otroligt intensiv, kan erkänna att jag känner mig lite trött idag. Men ingen ro o vila, imorgon är det jobb igen. Men jag gillar mitt jobb och tycker bara det är kul.
Jag kör vidare på mina LOs. Men jag tror det är mycket i huvet för tillfället så det känns som att jag inte får till någon variation.
Här har jag hittat en skiss hos
Zarischka.Stilren och enkel. Pappren kommer från Basic Grey.

Nu ska jag ut och kika vad ni hittat på för vackert.
Tack för att du kikar förbi och ha det bra i veckan.
Kram Susanne

PS Jag överlevde de 3 passen och är bokad på samma imorgon igen ; D
Kan varmt rekommenderas!

Snabbt inlägg

Denna veckan går som för JoggeMia, i 150 knyck. Men nästa vecka är lugnt så det är helt ok.
Ett kort som jag gjort åt min granne.

Stämpel från Stempelglede och papper från Bo Bunny.


Såg att många höll med mig ang Lets´s Dance, bort med Kitty.
Imorgon missar jag det för då ska jag gå på lokal Fotbollsgala, ska bli mycket trevligt.
Nu ska jag däremot ladda för 3 pass, kände för att vara lite tokig o testa mig själv... Ska köra 30 min Core (mage+rygg), därefter 30 min styrka och sedan Grande Finale 30 min spinning. Jag lär väl inte kunna gå eller ens lyfta min kropp på MÅNGA dagar.
Ha det så tokskönt i helgen!
För min del blir det Fotbollsgala fredag, KM i fotboll för dotter lördag och Scrapträff hela söndagen lååång.
kram kram o ta väl hand om er

Syskonbarn

Satt igår kväll och fick ihop denna LO. Jag blir så glad varje gång jag lyckas skapa något med fotografier. Jag försöker att hitta min stil vad gäller LO, jag ser en bild i huvet men den har jag inte riktigt lyckats att sätta på pränt än. Men jag är nöjd och det är ju huvudsaken.
Jag har gjort efter en skiss som man hittar hos Mia. Min är skapad efter skiss 19. Kika gärna in
här.
Kortet pryds av mina goa brorsbarn. Tänk att som lillebror ha en storebror som man tar efter i allt och verkligen ser upp till, och tänk att vara en storebror och vara en förebild för sin lillebror. Visst är det härligt.Jag ser min första säsong av Let´s Dance.
Nyfiken fråga, ni som tittar på det, vem har ni som favorit och vem vill ni ska åka nästa gång?

TACK för att du kikar in hos mig.
*kram*

Ett litet kort

Hej alla glada mysiga tjejer,
vissa veckor bara rusar iväg. Denna veckan har varit sådan, mycket aktiviteter har det varit. Längtar verkligen till imorgon då det är härliga mysiga fredag.
Ett litet kort har jag skapat, ett bra-att-ha-kort.
Behöver jag säga vad det är för papper... Maja Design.Scrapaddicted hade en rejäl rea förra veckan. Jag som många andra kunde inte låta bli det inte.
Jag köpte papper ihop med "latmanscardstock".

När jag såg vissa papper så kliade jag mig i huvudet och undrade vad jag hade beställt... men det var ju baksidan som jag skulle ha. Ska klappa på dessa papper ett tag innan jag klipper i dom.Jag har fått en underbar award som gjorde mig superglad. Jag hoppas verkligen inte att jag missar någon. Kram till
Inger Marie, Gunilla, Mia, Lene, PetraMichaela, Trine och Maria som jag fått den av.


“Detta är kriterierna för denna award: dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa! Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!”

Vilken vacker tanke, det klart att jag vill sprida den vidare! Jag ger det till...
Ursäkta om jag är tråkig men jag ger den till alla som är här och besöker mig. Så, kopiera denna bild o lägg i er blogg.

Lillblomman var snäll och gav mig denna fina award. Tack gulliga
En liten rad från en kommentar jag fick för några dagar sedan från Marie Lundin, hennes 5-åriga dotter hade sagt "Man får vara ledsen en stund". Tyckte det var så gulligt.

kram kram o ta hand om varandra

* * * TACK * *

... för alla varma omtankar och små gulliga ord jag fått av er. Jag har läst dom flera gånger.


Ett kort som jag påbörjade i början av december. Japp, det är sant. Jag gjorde klart det till nyårsdagen då en av mina bästa vänner fyllde år. Nu äntligen har jag fått in det i bloggen också.Papper från Maja Design. Den söta ängeln är klippark från Crafty Individuals.

Jag har fått två jättegulliga awards. Har inte glömt dom. Jag tar det nästa gång.
Sköt om er och krama varandra i trafiken
/Susanne

Samtalet man inte vill ha...När telefonen ringer så hoppar man 1 meter och vill allra helst inte svara i telefonen...
Mirakel sker ju trots allt. Men de sista veckorna har jag fått inse att det inte kommer att ske något mirakel.
Igår kom samtalet man väntat på men ändå inte vill ha. Det är mycket tungt att förlora någon som man tycker så himla mycket om. Saker och ting blir inte som det varit förut.
Jag vet att svärfar har det bättre nu, men ändå, det känns så orättvist.
Men, man också tänka på alla härliga och ljusa stunder som man haft. Framförallt våra barn. Han kommer ju alltid att finnas där ändå på något sätt.

Sköt om er!
Många kramar Susanne

StampARTic Challenge #1

Årets första tävling hos StampARTic.
Här är min tolkning.


Papper kommer från MME och Basic Grey. Stämplar från Crafty Individuals (framsidan) o Stempelglede Grunge Collection (insidan). Tagen gjorde jag för längesedan inspirerat av Tim Holtz.Jag vill att ni ska veta att ni verkligen gör mig glad med era gulliga kommentarer.
Ta hand om er.

Ser man påDenna är gjord efter en skiss som Webmosterhelene gjort.
Mina favoritpapper, Maja Design. Alfabetet är Cuttlebug Red Tag Sale.


Kom på att jag blev publicerad i den norska tidningen
Ett Trykk. Jag har inte kortet kvar så jag kan inte visa det. Men det var verkligen inget märkvärdigt, tyckte inte ens att det var fint... Men jag kom med och blev jätteglad för det.
Ett hett tips för dig som inte kikat i denna tidning. Den är bara helt underbar.Ta hand om varandra och jättekul att Du kikade hit.
Tack för titten och välkommen åter!
*Vinterkramar Susanne*