Mycket folk var det!!!

Jösses, man fick i det närmaste en "chock" när man vid halv två tiden steg in på mässan i Göteborg!!! Det var skillnad mot när man var där första gången. Man kan säga att denna hobby har exploderat fullständigt. Det tråkiga var att det gick åt mer tid till kö än till att kika runt. Köpte mest papper, en hel hög...
Träffade givetvis på folk man känner och inte kände förut.
Annelie, Annika, Camilla, Mariante och lite andra tjejer man känner. Jättekul att träffas. Mariante har inspirerat mig till att scrappa på en papperspåse, jag blir väl klar till jul eller något...

Igår gjorde jag två kort. Lyckan var total : D
Inga märkvärdiga eller avancerade, bara helt vanliga "Susanne-kort".
Tack till Leamon som har bidragit till lite allt möjligt på dessa två kort.

gront_grattis

pennyblack

Nu ska jag sätta mig och "klappa papper", kanske t o m blir ett kort av det.
Kramelikram i massor från mig till er

Någon har varit här hemma...

... och blåst bort all lust och inspiration till scrap. Känns lite märkligt när man egentligen vill men det funkar inte.
Men! Till helgen är det mässa så då hoppas jag kunna "insupa" massvis med lust och inspiration. Jag och svägerskan ska ta oss dit på lördag. Ska verkligen bli jättekul.
Framförallt att det denna gång är en himla massa företag. T o m Magnolia, hmmm... "Ugh Ugh" säger väl indianerna typ ; D
Ser fram emot att få träffa Camilla i deras monter.

Stockholm was lovley! Det är verkligen en fin stad. Hittade dessutom en så himla snygg tunika på VILA. Sådant kan rädda en hel dag minsann. Undra om detta är ett tjejfenomen tro...

Som fin avslutning på Påsken så ligger dottern i maginfluensa. Jag är bara sååå tacksam att hon inte fick det igår när vi skulle med tåget hem. Det är liksom bara att gilla läget just nu.

Eftersom jag inte har något "kul" att bjuda på så kan ni få ett gott och smarrigt recept att testa för den som önskar.

Tortillalasagne med kyckling
6 tortillabröd
4 kycklingfiléer à 125 gr
2 paprikor
15 champinjoner (ca 200 gr)
1 gul lök 1 tsk flytande margarin
1 msk vetemjöl
1 dl mjölk eller grädde
1 dl riven ost
1 påse tacokrydda
1½ dl tacosås

Gör så här:
Dela kyckling, paprika, champinjoner och lök. Bryn i margarinet. Strö över tacokrydda och mjöl. Häll i mjölk och tacosås. Låt koka ihop några minuter. Varva kycklingblandningen, ost och tortillabröd i en form. Gratinera ca 20 minuter i 200°.

Lycka till för den som vill prova.


Nu tar jag en brejk från detta en vecka eller så för att försöka samla ihop massa inspiration.
Stor kram till er alla så hoppas jag att vi kanske syns på lördag.
Take good care!!!

Kul post!

Jag hade julafton igår!!! Jag vann en utamaning hos Monica (Leamon), oj oj, jag satt o suktade över detta ljuvliga paket igår. Sedan kom även mitt DT-paket från Brunkullan, det gick verkligen inte av för hackor inte, wow så mycket snyggt.
Hur blev det nu med det där smäktande kortet? Jodå, klart blev det, i all sin enkelhet. Ett sk prinsesskort, men det är en prinsessa som ska få det så det passar ju. Jag hittade på ett eget format 18x13,5 cm.

isabelle_rosa_500

Stämpeln har jag införskaffat på Stämpelboden. Jag gillar liljor, mycket vackra blommor. Att jag gillar dom så kanske beror på att Susanne betyder lilja, va vet ja?! ; D
Det är en bland de första gångerna som jag är nöjd med målningen, jag är urkass på det, säg inget annat för jag vet att jag inte är bra. Det sista så lade jag på Opal Mist, blev så glänsande och fint.
Hmmm, undra om jag är pratsjuk...
Vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!!! Själv åker jag till huvudstaden och ska ha det mysigt och härligt.
Kramisar Susanne

Vinsten går till...

Om jag kunde skulle jag skicka 28 st små paket. Men någon ska ju också vinna. Egentligen skulle jag bara ha ett paket,  jag kunde givetvis inte låta bli att ge bort ett till.
Så! Jag tog dotter och man till hjälp så de fick välja varsitt nummer mellan 1 och 28.
Vinnarna är...
Jorunn och Mia. Grattis tjejer. Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om mitt vårinspirerande lilla paket. Om ni är nyfikna klickar ni bilden annars väntar ni tills posten kommer.
 
Jag behöver era adresser, mejla mig på [email protected] så postar jag så fort jag kan.
Nu ska jag återgå till mitt "smäktande" kort. Blir nog klar ikväll... kanske.
Kram kram

Nu börjar jag tröttna på denna blogg!

Det har varit ltie struligt med blogg.se det senaste. Jag vet att många bytt till wordpress eller blogspot, ska ta mig en allvarlig funderare om jag också ska byta. Samtidigt är det tråkigt för då har man inte allt kvar. Ja ja, vi får se.

Oj oj oj, party party. Hade såååå himla kul i fredags. Faktiskt så mådde jag bra i lördags också, märkligt ; D

Melodifestivalen!!! Enligt mitt tycke så vann helt rätt låt. Jag har aldrig haft "ont" av Charlotte Perelli, tycker hon är en superduktig sångerska. Hennes framträdande är inte ens värt att jämföras med någon av de andras för hon var outstanding. Jag var endast orolig för att den där hemska skrikiga bruden Sibel eller (nu får jag otäcka rysningar...) Christer Sjögren skulle vinna, då hade jag nog... jaaa... jag vet inte vad. Jag tror att jag hade slängt ut TV:n banne mig.
MEN!!! Melodifestivalens stora vinnare alla kategorier. BJÖRN GUSTAVSSON, vilken underbar person. Det har varit underbart att få skratta så som jag gjort under dessa lördagar. Vilken jäkla naturbegåvning.

Scrap... hmmmm... har nästan glömt vad det är ; D Jag har inte suttit en sekund sedan förra söndagen. Det finns inte tid till detta helt enkelt just nu. Ska försöka sätta mig ikväll en stund och göra ett kort med min nya stämpel, ingen hÄngel eller Magnolia. Däremot nästa vecka så landar en snygg stämpel i min brevlåda. Whipper Snapper. Gå in på
Brunkullan, de har fått in en hel uppsjö med dessa snygga stämplar.

Kram kram på er och grattis att du lyckades ta dig till sista raden. Om du läst ända hit så kan du då passa på att lämna en kommentar (under förutsättning att det funkar...) för då är du med i en utlottning av ett litet paket, inget märkvärdigt alls, bara ett tecken på min uppskattning för att ni besöker mig. Jag drar en vinnare på tisdagkväll kl 19.00. Lycka till!
//Susanne

Snart helg

Fredag imorgon, undra sa flundra vart denna veckan tog vägen???
Imorgon ska jag ha det trevligt med tjejfest, det var ett tag sedan. Lördag har jag suddat ut i almanackan... Förfesten är vi i alla fall tjejer, sedan ska vi vidare
hit för att ha himla trevligt.
Tid för dator o scrap? Hmmm, har inte funnits tillstymmelse till tid. Nu går det mot vår och det lär väl inte bli mer scrappande.
Här är två kort som jag färdigställde förra helgen.

grattis_vinrod

pask_ingela

Påskkortet har jag fått papper av Ingela, tack så mycket.

I förra inlägget skrev jag att vid för mycket stress så försvinner närminnet, helt sant. Så tjejer, tänk på att inte stressa för mycket.
Här kommer lite ord till att fundera över;
När man rör på sig så skapas det halter av kroppens eget "må bra-hormon", endorfin, det dämpar stress och upplevelser av smärta.

Jättekul att så många blev glada av mitt förra kort. Tack för jättegulliga kommentarer.
Stor kram o en mycket trevlig helg!

/Susanne

Kort till Auds utmaning

Ytterligare ett Påskort och även till Auds roliga utmaning.
Det blev blommor igen som fick stå i fokus, jag är helt galen tokig i dessa vackra ting. Jag behöver inte använda dom, det räcker att jag har dom att titta på och klappa på ibland ; D

paskkort

Visst är denna stämpel söt, tack Ingela för lånet. Vi har träffats några tjejer idag och då hade Ingela med denna ljuvliga söta stämpel. Det coola pappret kommer från Imaginisce. Man blir verkligen glad av det pappret. Baksidan på dessa papper är precis lika snygga dom.
Ha det så härligt denna veckan som kommer och stressa inte. Ni vet väl att närminnet försvinner vid för mycket stress. Då är det så skönt att kunna koppla av med scrap, det är som balsam för själen.
Tjingeling och kramisar från mig

Första påskkortet

Jag hade ju inga papper. Men så dök jag ner i lådan under kategorin "vill-inte-ha-längre-papper-tröttnat". Hoppla, två lila papper kom det fram där. Så nu har jag lyckats knåpa ihop ett. Detta är också till Auds utmaning. Detta går under kategorin band, har fått in tre stycken olika band + en spets.

paskkort_08

Det syns tyvärr inte hur detta kort glittrar, sedan känns färgerna inte rättvisa, men so what ; D
Det vågiga lila bandet är glittrigt + att rosetten på ägget är av stickles. Mycket användbart.
Tänk på att ta hand om er!
Kram

Ett litet kort

Jag fick beställning av min syster på ett kort, önskemålet var att kortet skulle vara i färgerna vinrött, grönt och beige. Det är väldigt harmoniserande färger enligt mitt tycke. Jag hoppas att hon kommer tycka om kortet också.

birgitta

Kom på häromdagen att det är Påsk snart, man kanske ska göra något kort. Köpte så snygga band häromdagen som jag är så sugen på att använda. Men ni vet, det där vanliga problemet... jag har inga papper. Jag har inte lust att shoppa några papper innan alla nya snygga kommer till butikerna som jag vill ha. Det kommer nog att bli lagom till Mässan i Göteborg. Fast då är ju Påsk över sedan en vecka. Jag får väl leta i mina gömmor.
Ha så gottit och ta hand om er väl!

Vann rätt låtar?

Faktiskt den här gången tyckte jag att rätt låtar vann. De andra gångerna har jag suttit lite som en fågelholk över vissa val. Men som tur är så är ju smaken delad.

Jag fick ett tips av
Aud om en utmaning som jag självklart ville vara med på.
Jag skulle göra ett kort med något av mina favoriter. Jag har ju några stycken. För er som besöker mig ofta vet kanske något... Till den här utmaningen så blev det blommor. Vi behöver lysa upp vår vardag ibland när det känns lite trist. Jag valde dessutom härliga starka färger, det var svårt att få fram vid scanningen.

gront_hangel

Nu har jag då inte införskaffat allting själv till detta kort. Gunilla har gett mig papper och de underbara blommorna. Den snygga rundeln som sitter på den stora blomman kommer från Elisabeth och tagsen från Lillemor. Underbart med scrapkompisar att man kan byta saker och ting.

Nästa kort har jag gjort till en äldre herre som behöver all krya på dig hälsningar som tänkas kan.

yngve

Hjärtat kommer från Landstoken. Har stämplat med grön stämpeldyna och sedan tagit hologrampulver. Har även lagt 3D-lack i hjärtat.
Ni får ha en fortsatt trevlig helg och stor kram till er alla.