Alla Hjärtans Dag...

Till helgen så ska Brunkullan ha sin tredje mara. Gå gärna in och läs info.
Jag bor 80 mil därifrån så jag får tyvärr hoppa denna gång också.
Men om du vill deltaga via nätet så går det jättebra. Zarah "Zarischka" anordnar en tävling på pyssel.net, kika gärna in på den och deltag. Fin fina priser.
Jag har bidragit med ett litet kort.

hjartan_brunkullan

Material som jag använt;
Bazill:
Romance och Walnut
Mönstrat: Basic Grey Infuse
Blommor: Press n petals
Band: Rödprickigt och sammet
Övrigt är privat.
Den ramen jag gjort... jag gör nog inte fler sådana. Jag är nästintill döv på öronen. Jag har gjort en oval som jag klippt med mönstersax (kan inte vara utan). Sedan har jag suttit och stansat ut hål med min setter. Vill då påpeka att jag inte har en silent setter. En del hål fick jag "smälla" fem gånger för att de skulle gå igenom.

Stor kram till era alla som tar er tid att besöka mig lämna kommentarer.
Ni är SÅ snälla så
image319

Alla Hjärtans Dag...

är det om 17 dagar. Då vill man skicka några kort. Nu tror jag att hÄnglarpaketet kommer i veckan, det är slutet på januari. Någon mer som väntar kanske ; D
I förra veckan fick jag något jättekul på posten av
Gunilla, tack gulliga Du.
Jag hade bett henne om hjälp med en sak. I kuvertet låg det då även cardstock, mönstrat papper o dekos så jag kunde skapa ett kort. Så kul att få göra i annorlunda färger.

alla_hjartan_08_ny

Det enda bidrag jag har till detta kort är texten och den turkosa blomman.
Kolla in spetsen, den är bara så himla snygg.

Grattiskort

Nu är jag klar med det påbörjade kortet. Det var ju handboll i torsdags, det kunde man inte missa. Nu gick det förvisso inte så bra mot Tyskland. Men det gick ju desto bättre mot Norge idag. image315 Heja heja heja!!!

grattis_nilla

Kortet är gjort på en mörk vinröd carstock, Burgundy. Det mönstrade pappret har jag köpt hos
Brunkullan, Creative Imaginations. Nu syns bara småbitar av det här, men det är så snyggt. Tre stycken papper har jag klämt in.
På blommorna sitter det knappar som jag hittade för ett tag sedan. Svårt att få fram hur snygga de egentligen är.

Jag har fått frågan några gånger vart jag har hittat guldblommorna.


Dom köpte jag i våras hos Magnolia i den fysiska butiken. Jag hoppas de har dom kvar när jag åker nästa gång för de har varit mycket användbara.
Fortsätt och mys på denna lördag.
Kramis Susanne

Vad snälla ni är = )

Tack alla för de goa kommentarer ni lämnat, de har värmt upp hela huset åt oss image307
Jag tror minsann jag har fastnat i två färger. Upptäckte det när jag var klar med kortet. Men de är så fina ihop. Gjorde ett kort för någon vecka sedan i samma färger såg jag, men det gör ju inget för det är ju inte samma mottagare.

suzanne_43

Ljuvliga papper från Foff a La (?) Sedan är det en av mina favorithÄnglar, äger tyvärr inte denna själv image310 men jag har en snäll och go bloggkompis som gör det, tack
Gunilla. Tack Marie-Louise för lånet av alfabetet

Har också skapat ett snabbkort som blev busenkelt.
Den söta Magnoliaflickan från förra årets Hjärtpaket, hon är så söt.

alla_hjartan_1

Papper från DreamStreet.
Vink vink Ejja och Elisabeth för att ni skickat en gullig Award till mig image312

Nu ska jag sätta mig och göra ett kort, fick underbara nya papper på posten igår.
Ni får ha det härligt och skönt i helgen!
*kramisar*
image311

Det här var allt lite kul att göra

Men det var samtidigt lite svårt. Helt plötsligt så hade jag sååååå mycket yta att vara på. Jaha, satt jag och tänkte, vad ska jag göra här då, hmmmm...image302 ska jag sätta något där eller?
Vad är det jag gjort? Det är övning men definitivt något jag tänker fortsätta med för det ver verkligen kul.
Jag har knypplat ihop 2 st LO:s.

andreas_500px

flis_500px

Upptäckte när jag var klar att jag hade gjort likadant med pappret på båda, helt omedvetet.
Har ni några tips eller vad man kan tänka på så mottager jag dom tacksamt.
*kram kram* och ha en najs vecka

Jag är mållös!!!

Hade aldrig i min vildaste fantasi drömt om att så många skulle ge respons på min "världsliga" fråga image295
Nu är det inga problem alls vilket kort jag ska ta, TACK för att ni tog er tid att titta på korten och bestämde åt mig. Alltså blir det kort nr 1. Det ska gå på export till en 40-åring som fyller den 5 februari.

Igår kom det något helt underbart med posten. Nya papper, tjoho!!! För visst är det så att man inte har några papper...image296Nu när lusten kom tillbaks så kunde jag inte låta bli. Nästa vecka landar en liten hög till.

pia

Nej, det är inget "grattis-till-barnet-kort" utan till en tjej som tagit över en barnvagnsaffär här i stan.
Det snygga pappret kommer från Dreamstreet. Har 3 stycken till i samma serie, de är så ljuvliga i färgerna. Denna skiss har jag blivit inspirerad av hos
Webmosterhelene.

Här blåser det för fullt. Men tydligen så har vi inte fått det värsta ännu, skulle komma under dagen. Tycker det räcker som det är.
Imorgon ska jag träffa några pysseltokiga tjejer, ska bli jättetrevligt.
Tack Lillblomman och Monica för er award image298 Jag väljer att ge till alla som besöker min blogg för jag skulle aldrig kunna välja 10 st, vore alldeles för svårt. Finns otroligt mycket tjejer som man inspireras av hela tiden, tur att ni bloggar så man kan besöka er.

Kramar till er och ha en fortsatt mysig helg image297

Kan inte bestämma mig

Har suttit i två dagar och knypplat på ett kort. Ville känna mig lite mer vågad att använda mer än 3 färger, det var svårt. image289 Nu har jag tre varianter och kan verkligen inte bestämma mig för vilket. Har nästan, men bara nästan uteslutit det ena.
Om ni har lust får ni gärna komma med åsikter, tages tacksamt emot. image290 Det är en blomma som är olika på de tre korten. Lät ju synnerligen avancerat... image291

lotta_40_vit Nr 1

lotta_40_bla Nr 2

lotta_40_turkos Nr 3

Känns ju fånigt kanske för det finns ju självklart större och världsligare problem än en blomma och vilken färg det ska vara ... Men jag kan verkligen inte bestämma mig.

Nu går mina ögon i kors så det blir till att skutta till sängen. Läser en så himla bra bok. Håller på och plöjer igenom Marie Jungstedt böcker. Tycker ni om Camilla Läckberg kommer ni gilla Marie än bättre.
Har sagt det förut, men tack för att ni tar er tid och skriver ett par rader, det är verkligen jättekul image292

You make my day Award

image293

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Tack till
LottaFruH och TesaB för att jag fick detta utav er.
Nu ska man ge detta vidare till 10 st men det tycker jag är jättesvårt så jag ger det till alla er som besöker min blogg.

Kramelikram på er allesammans och ha så gottit!

Vilken syn!

Min gång alltså... Man kan snacka om att jag har haft träningsvärk, aj aj aj.
Att ta sig ner för trappan har varit ett helt företag. Kom på igår att om jag går baklänges gör det mindre ont. Man kan säga att jag blev straffad för min synd att jag inte tränat på ett antal månader. Men på måndag är jag på det igen och då ska värken vara helt borta.

Ett litet kort och en tillhörande burk till en jättego tjej som ligger nyopererad hemma. Burken ska jag fylla med lite gott som hon kan mumsa på.

gittan_kort
Pappret kommer från Melissa Frances.

burk_ovan

burk_sidan

Ha en fortsatt mysig och skön helg.
*kram*

Vilken befrielse!

Igår var jag äntligen iväg och träna, det har varit lite dåligt med det under hösten. Spelar ingen roll hur nyttigt man vet hur det är när man verkligen inte känner för det. Men det har ju känts att man har tränat 3 ggr/vecka till att göra ingenting... ont i rygg, axlar, armar... image280
Idag är ett problem bara, jag har träningsvärk så jag kan knappt ta mig ner och för trappan, men det är ju helt och hållet självförvållat. Morgondagen vågar knappt tänka på.
Det var BodyPump jag körde och det är ju en del ben i det. Man får lov att promenera bort det imorgon. Bla bla bla bla... image281 Nog tjatat om det.

Börjar tycka att det är lite kul att scrappa så jag hann t o m göra ett kort igår också. Jag kör på enkla varianter utan massa grejer på så jag inte ska hinna tröttna.

kerstin66

De urtjusiga pappren kommer från Crate. Det syns inte men stämpeln glittrar för fullt då jag har lagt Opalite Golden Mist ovanpå när jag färglagt klart, blir jätteläckert.
Imorgon är jag "ledig", som ni vet innebär det inte att man är ledig, men känslan att slippa att gå upp osch stressa iväg till jobbet är rätt skön.
image282
Kram kram på er och ha en mysig o härlig helg!

Jag har gjort det!

Ett kort alltså image276 Vad glad man kan bli för några små pappersbitar som man lyckas sätta ihop till ett kort.
Jag valde en favoritskiss som jag gjorde i somras som jag använt mig av några gånger. Tog sedan mina favoritfärger, rosa, svart och vitt. Eller färger å färger... Rosa är ju en färg i alla fall. För den som inte vet det sedan innan så är spets en av mina favoriter. Sedan lyckades det bli ett kort, inget märkvärdigt på något vis, det var känslan image277 att man faktiskt hade det kvar att kunna göra ett kort.
Tjejer, till er ni är image278

tina_43

Imorgon är det tillbaks till verkligheten efter 16 dagars ledighet... det funkar ju när man väl är på plats men lite boring innan.
Ha en härlig vecka!
Kramizar Susanne

Hej...

Tusen tack alla goa och underbara tjejer för alla tips jag har fått. image231
Jag har kopat alla till word för att kunna läsa dom om igen och om igen. De har verkligen varit till hjälp. Ni är bara så gulliga.
Nu har jag kommit så långt som att lägga fram papper, det var ett steg må jag säga. En go kompis till mig som fyllt år måste självklart få ett kort.
Big hug to all of you image193
och en trevlig helg.
Kramisar Susanne