Ett julkort

Man får ju så smått börja tänka på det där med julkort. Sonen sa att det var, vill jag minnas, 86 dagar kvar till julafton. Eftersom jag är så lååångsam och gör inte kort varje dag, kanske 3-4 i veckan. Jo så några lär jag väl hinna, det får bli enkla och inte så avancerade. Här är ett enkelt kort som tog längre tid än vad jag trodde.

julkort_3

Ljusen är stämplar från Pysselmyran. Texten God Jul kommer från Forma Hantverk. Det är embossat på den röda ramen med silver. Runt kanterna på det röda så är det duttat med silverstämpeldyna.
Får önska alla en trevlig helg!
Kram Susanne

Kort med hÄngel

Denna hÄngel är så söt med sin lilla väska.
Har för första gången använt mitt Oliviaalfabet, tycker det är grymt snyggt. Papper kommer från MME.
På tagen står det; "Det är inte hur gammal man är utan hur man är gammal". Ett bra ordspråk.

elisabeth 50

Tack
Elisabeth för sååå många fina blommor, kortet icke att förglömma som var alldeles ljuvligt fint. Några utav blommorna fick pryda detta kortet, passade perfekt.
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Susanne

Mina första DT-kort

Mitt första DT-kort. Detta skulle man kort och gott kunna döpa till "Prestationsångestkort" ; D
Det har vridits och vänts mycket på detta kort.
Jag fick i uppdrag av Sara och Lotta att i klara färger och häftiga mönster skapa tuffa kort med nya stämpelmotiv från Space Age Design.
Hur som helst. Jag ville ha stämpeln i fokus och tycker det känns som jag fått det.

brunk_1

Material från
Brunkullan är det ljuvliga pappret från Daisy D. Stämpeln kommer från Space Age Design. Det är en tjej som heter Hanna Engkvist som tecknar dessa stämplar.
Övrigt material är mitt eget privata.

brunk_2

Material från Brunkullan. Stämpel från Space Age Design, mönstrat papper Daisy D.
Övrigt material är mitt eget privata.
Tack för titten och ha en härlig vecka!
Tack alla gulliga tjejer som lyckönskade mig i detta uppdrag, jag lovar, det KÄNDES image147
Kram Susanne

Jag är sååå glad : D

I min blogg har det varit lite stiljé, har inte datat något alls. Jag har varit ledig torsdag och fredag och har då målat om våran hall, själv, med lite hjälp från pappa. Känner mig mycket stolt. Men usch så fult allt annat blev. Ska göra det sista idag och sedan ska jag sätta mig med IKEA-katalogen ikväll : D
Varför är jag glad??? image144 För några veckor sedan så fick jag förfrågan av en tjej som heter Sara om jag ville bli DT hos dom, jag läste flera gånger och tänkte, hmmm, är det någon som driver med mig.
Jag kontaktade Sara och det var ju helt på allvar, jag tänkte några dagar och tackade sedan ja. Detta ska bara bli sååååå kul, jag känner mig verkligen hedrad att ingå i Sara och Lottas Designteam.
Så här kommer lite info : D
De har precis öppnat upp bloggen
Brunkullan.
Det är Pyssellotta & Maras Hobby som är de ansvariga, de kommer båda två från Östersund. Dessa två drivande tjejer kommer också att öppna en webshop, med namnet Brunkullan Scrap & Card. Premiäröppningen är planerad till 8 oktober.
Tjejerna har anordnat en Scrap- och kortmara i Östersund, 6-7 oktober. Gå gärna in i bloggen och läs mer om det.
Kram och ha en trevlig söndag!

Så kan det gå...

... när man inte läser texten ordentligt ; D
För ett tag sedan så hade Pysselmyran en tävling, kul tänkte jag, den kan jag skicka ett bidrag till. Tycker så mycket om att jobba efter skisser och denna skiss var lite annorlunda. Sagt och gjort, jag tog min nyinköpta fina stämpel. Sedan satt jag rätt länge med det där kortet innan jag kände att jag var nöjd, det fick liksom ligga till sig så jag kunde flytta dekos hit och dit. Till slut, nä, nu får det vara klart. Sagt och gjort. Gick in på Pysselmyrans sida för att få rätt mejladress att skicka kortet, tänkte att jag läser väl lite innan jag skickar... Hallå!!! image143 Det vore ju bra om jag hade läst innan. Det skulle vara Sommartema, det kunde man ju inte precis säga att mitt kort hade...

Pysselmyran_jul

Japp, så kan det gå när man inte läser texter ordentligt ; D
Ha det fortsatt gott!
*Kram*

Bröllopskort

En beställning på ett bröllopskort till ett par som ska gifta sig den 29 september.
Har använt papper från K&Company. Namnen och stämplarna sitter på 3D-kuddar. Lite stickles på skylten för lite glitter.

rosita_christian

Nästa vecka blir en kortvecka för min del, eller kort och kort. Jag ska vara ?ledig? torsdag-måndag, men ska jobba över måndag och tisdag, ibland är det bara så, är man beredd så är det helt ok.
Igår var vi på en superkul 40-årsfest, hur kul som helst. Men jag kan säga att idag har det inte varit hur kul som helst... men men, man mår väl som man förtjänar antar jag ; D
Ha det så gottit allihop och en stor kram

Äntligen fredag!!!

Det känns skönt vill jag lova : D
Till utlottningen, du lyckades
Petra Paradise : D, du blev nr 1000, grattis till dig. Ett litet kortpaket kommer under veckan. Vill gärna beskåda ett alster skapat av detta någon gång.
Här är ett kort som jag har vänt och vridit på 50 gånger, ibland blir man tokig!!!
Detta kortet levererades precis till min kära storasyster för att hon helt enkelt är den bästa storasystern : D
På den lilla tagen som finns så står det "Du är bäst".
Har använt Cratepapper. En fråga, tycker du som tittar på det att det ser tomt ut?

syster bast

Jag fyllde år i onsdag och fick då två underbara kort på posten från Gunilla och Petra Paradise, så himla glad blev jag. Inuti låg även dekos, tusen tack tjejer. Liselotte var här i söndags och grattade och hade med sig ett alldeles bedårande kort.
gunilla kort
Detta kort kom från Gunilla, så himla snyggt. Det syns dåligt här, men i den rivna kanten på kortet är det stickles, så superfint. Rosetten är också mycket dekorativ.
På tagen ser det ut så här;


Från Liselotte med familj fick jag detta bedårande kort.

liselotte_till_mig
Det är så jättefint med den rivna kanten runt grattis, på löven är det 3D-lack, urläckert. Jättefint valda papper.

Från Petra kom detta ljuvliga kort. Var verkligen kul att se ett "Petrakort" irl då din färgläggningen är GRYM!
paradise
Underbara samstämmiga färger. Väldigt dekorativ med kedjan som går genom tagen.

* TACK * alla ni godingar som skickat grattis till mig, här i huset behöver vi inte ha på någon värme de närmaste veckorna : D
Nu ska jag ta mig an ett beställningskort till bröllop. Det svåraste är alltid att välja papper.
Trevlig helg

Utlottning

Tusen tack för alla grattis jag fått idag, dagen har verkligen varit super. Jag är bara såååå nöjd. Mannen och barnen överraskade mig än en gång, det blev jag glad för : D
Klockan är mycket och jag har inte hunnit scanna av korten jag fått idag, min ena kompis som varit här ikväll gick nu och imorgon 7.11 sitter jag på tåget till Stockholm för kundbesök. (2 1/2 tim resa)
Men jag vill göra en liten utlottning för jag är verkligen glad för alla besök jag har i min blogg och hoppas att jag inspirerar någon. Helt otroligt, men det närmar sig 1000 kommentarer, ofattbart. Jag kommer att skicka ett litet kortkit till den som blir nummer 1000.
Stor kram till er alla!

* TACK * Gunilla och Petra Paradise

Om ni visste vad jag blev glad när jag var hemma på lunchen. Jag hann inte ens äta för jag har suttit och tittat på två stycken helt UNDERBARA kort. Vilken värme till själen det gav så här idag på min födelsedag : D Tusen tack tjejer.
Uppvakting från Morgan och barnen fick jag för ett tag sedan, "Kurtan". Vi har det mycket trevligt ihop ;  D
Måste bara berätta att det låg en lapp till mig i morse från son Andreas 17 år; "Grattis på födelsedagen Mamma, i present av mig får du 100 kr att handla i valfri scrapbutik. Kramar Andreas" Behöver jag berätta att jag blev tårögd.
Nu är min lunch slut så dags att börja jobba. Uppdaterar senare ikväll med dessa ljuvliga kort. Fick även i söndags ett kort från Liselotte som var helt bedårande, även detta kommer att visas.
Ha en bra dag!
Kramisar

Ensam hemma...

Japp, så är det, ingen man och inga barn hemma. Började med en vända på stan för jag hade skjutit upp "måsteärenden" hela veckan. Det primära var en höstjacka till Felicia, eftersom hon inte var med så var det ltie klurigt. Men chansen finns ju att låna hem och lämna tillbaks. Utbudet är inte sååå stort om man säger så. Jag hamnade som andra hållplats på Lindex, oh ja, jag handlade... till mig. Där hängde den helt ensam och bara väntade på mig, min storlek och allt : D En rutig svart kjol, bara så himla fin. Till detta blev det en svart top. Skönt, nu är jag klar till nästa helgs party, tjoho.
Ensam ja. Oj vad här skulle pysslas... jag behöver inte berätta vad som händer, ni förstår, den där hemska idétorkan. Jag ville så gärna göra något med vinrött, så här blev resultatet.

systeryster

Papper kommer från Crate, de är verkligen snygga. Den lilla hÄngeln är från nya klubbkittet, urtjusiga stämplar fanns det i det paketet. Vimpeln som texten är på är också hÄnglar (lånad), hoppas Marie trycker upp mer sådana för den vill jag verkligen ha.
Petra, såg att jag hade blivit tagen, tackar och bugar. Just nu är hjärnan så seg så det får bli nästa gång jag svarar på detta. Jag som verkligen älskar att skriva sådant...
Ha en trevlig helg allihop och stor kram till er. Jag blir lika glad varje gång jag öppnar bloggen och det finns så urgulliga kommentar, tack rara ni : D

Ett blått kort med bling

Nu är jag färdig med kortet jag påbörjade i fredags. Tack Lillemor för lån av stämplarna, de är ljuvliga.
Det här kortet ska en supergo och söt tjej få.

Amanda

Syns nog inte men cs är bling och det mönstrade pappret är Basic Grey. Fick användning för båda mina embossplattor till CB. På hjärtat och den stora blomman ligger det stickles, men det syns dåligt.
Återigen inspirerad av en skiss som finns hos Kickis skisser, kortskiss nr 24.
Ha en härlig vecka.
Kramis


Filurkram

Ett kort igen som är skapat med Filuren, jag tycker han bara är sååå söt. Tror jag får införskaffa flera sådana.
Denna gång har jag inspirerats av en skiss som finns hos
Kickis skissblogg. Använda papper är MME. Detta kortet gör sin inte riktigt rättvist i färgerna, men det gör inget, cardstocken är i alla fall en ursnygg brun färg.

filurkram2

Min ansiktsbehandling jag var på var bara super, bland det bästa jag gjort på länge. Hon använder sig av aromaterapi och även lymfdränagemassage. Jag var mjuk som en "barnrumpa" i ansiktet efteråt och det kändes och syntes att man gjort något. Det var inte sista gången jag gjorde det. Bye the way, jag såg inte ut som "Tiny Bubbles" i ansiktet efteråt ; D
Kramisar till er

En lyckad pysselkväll

Pysselkvällen igår var mycket trevlig. Vi åt smörgåstårta så vi nästan såg ut som fyra smörgåstårtbitar, go var den i alla fall. Mycket skratt blir det en sådan här kväll, man är trött efter veckan, men mycket trevligt hade vi. Sedan vet jag inte om vi fick så mycket skapat... själv lyckades jag att göra färdigt ett kort som jag hade påbörjat tidigare.
Som ni vet så har ju alla sina sätt att förvara saker och ting. Man kan säga att det finns bandförvaring och så finns det bandförvaring... Här följer några bilder på just detta ämne;

jossband
Så här kan man ha det prydligt i en låda.

sussiband
Detta är också ett alternativ.

lillband
I en burk upplindat på klädnypor är också ett sätt.

lottaband
No comments. Alla kommentarer är överflödiga...

Här är lite andra bilder från vår trevliga pysselkväll.

Lillemor gör fina skyltar till mässa.


Liselotte in action med att färglägga.


Jossan höll på med att album.     
         

Jag har kommit så lång som till färgläggning.

När man träffas så kan det även bli lite rörigt på den plats man befinner sig. Det ser närmare bestämt ut som en lite tornado varit på framfart. Men på någon konstig vänster vet man vart man har sina grejer, eller i alla fall två i sällskapet vet vart de har sina grejer. Det finns två som är lite eller kanske rätt så mycket mer snurrigare än de andra två...
   

Nu ska jag ut i trädgården och njuta av det vackra vädret.
Ha en skön och härlig helg!