Tada...

Japp, så är det, ännu ett julkort. Känns som om man sitter vid ett löpande band och bara gör massa julkort. Fast i o f s, denna veckan har jag bara gjort ett, mycket annat har det varit.
Imorgon blir det Revy och mat efter med arbetskamrater, mycket najs.
Lördagen blir det scrapträff dagen låååååång, ännu mera najs.
Söndag ska vi hurra för lilla mamma som faktiskt fyller imorgon, hurra hurra lilla mamma.
Bla bla bla bla image251, här är kortet jag lyckats "knyppla" ihop.

julkort_maja

Papper från Maja Design, de här två pappren är en av mina favvo. Den tjusiga glittriga blomman är Primas tjusiga. Tack snälla Sara på Brunkullan för att du skickade dessa med ilfart till mig.
Nu ska jag inte trötta ut er mer med mer massa "tjöt".
Trevlig helg!
Hej å hå luden tå
image252


Jag kör på lite till...

Behöver jag säga vad det är för kort som jag ska visa... image248
Här är ett försök till att göra ett enkelt kort. Det slutade med att det blev varken eller. Jag får fortsätta öva i detta ämne tror jag minsann.

pojkhangel

För er som såg mitt bleka julkort som såg ut att vara doppat i klorin. Jag gav mig in på samma skiss igen med samma papper, jag bytte ut det prickiga mot ett randigt och lade till vinröd cardstock. Då minsann blev det mer fägglatt men ändå lagom.

julkort_vinrott

Lite tråkigt att det inte syns hur hela detta kort glittrar. Fullt med stickles på tjejens kappa. Jag ska testa att fota nästa gång, men det är svårt när man lever i mörker. Men snart så vänder det...
På lördag är det scrapträff, det ska bli mycket trevligt. Kanske man kan få mer än 1 1/2 kort gjort.
Ha så gott alla image249!
Kramizar Susanne

Mindre än 1 månad kvar till julafton

Japp, så är det. Hur många har köpt julklappar?
Själv har jag inte köpt en enda, det blir ju mest till barnen som vi handlar. Får väl börja tänka på det så smått.
Jag har i alla fall gjort jul i köket idag. Nästa helg är fullbokad förutom några timmar på söndagförmiddag.

Två nya kort är gjorda. Dessa två kommer att finnas i en butik här i stan. Tack Åsa för att jag fick förtroendet av dig att göra dessa två kort som inspiration till din butik, det var jättekul. (Vet att du kikar in här emellan varven så du kanske läser detta ; D )

norders2
Kort med Magnoliastämpel, hon är sååå söt. Papper från Basic Grey.

norders1
Magnoliastämpel igen, så gullig så. Lite synd att denna stämpel har tre ögon!!! Upptäckte det för sent, men men det gör inget, man får det på köpet. Papper är från Maja Design. Det är så synd att det inte syns att det är massa stickles på stämpeln, i det sk "lurviga" är det lagt en del.
Jag får väl återgå till min julverkstad. Måste även göra ett kort till mamma som fyller år, har nästan glömt hur man gör "vanliga" kort. Ska även ge mig på en liten ask är tänkt.
Sköt om er och stressa inte för mycket, det är inte bra.
Kramelikramkram
PS Vet att jag sagt det några gånger förut men... jag är jätteglad över att ni vill besöka min lilla blogg

Byt sida...

... om du inte vill se julkort image241
Det börjar bli lite långtråkigt men samtidigt så är det ju så kul att göra julkort. Lite kluvet. Ska göra typ 6-7 st så är det klart sedan.
Blir ni någonsin "förbannad" på ett kort. Här är ett som jag varit "arg" på..
hangel_tag
Har försökt att förstå vad jag inte gillar. Har flyttat dekos typ 50 gånger. Men det är det röda ihop m vinrött som "stör mig" tror jag mig veta, typ.

stmpboden
Det här kortet är gjort efter en skiss som Malin Karmteg gjort. Jättekul skiss att jobba efter. Men detta har passerat dekoslådan fort som 17.

ljblatt_julkort
Det här kortet ser ut att ha gått igenom tvättmaskinen fylld med klorin, dessutom glömt att stoppa det i en påse så att dekos försvann. Tycker det set tomt ut. Bye the way! Det är ingen finne som jag försökt göra på hÄngeln i pannan, det är jag som fick för mycket vatten i penseln, håret var dessutom det sista jag målade.
Men jag är studsande glad ändå för det är ju FREDAG!!! Bara jag och sonen hemma så det får bli TV på och lyssna på Idol till pyssleri.
Stor kram till alla snälla tjejer som finns här i cyberspace.
Å du Emelie, du gör jättefina kort, bara så du vet!
image242

Altarskåp

Ett internet som inte fungerar, det kan göra mig sur!!! image235 Nytt modem och ny router, inte 17 hjälper det, det får bli experthjälp innan någon dator far ut genom fönstret...
Ett kort är färdigställt i alla fall. Jag gjorde ett sk altarskåp för att få en annorlunda vikning. Följden blir att man får dekorera mer, men det var bara kul.
Så ser kortet ut inuti.
image236
Inte lätt att fota detta inte. I scannern får jag inte in mer än A4.
Utsidan.
utanpa

Det vita längst ner är vit stämpeldyna och stickles, Frosted Lace. Det  syns knappt, men det är öljetter som hjärtan där organzabandet går igenom.
Sköt om er och ha det så bra. image237
Kramelikram från mig

Ett sådant där kort ni vet...

... som brukar vara grönt, rött eller blått, eller ngn annan färg.
Vi hade träff på Studiefrämjandet i söndags, jag lyckades få till 1 1/2 kort. Det ena som är lite annorlunda i vikningen måste fotas i dagsljus. Det är ju typ mörkt när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem.

hanglar_julkort_2

De ljuvliga pappren kommer från Daisy D.
Träffen annars igår var mycket trevlig. Lillemor hade med sig go glögg och pepparkarkor, mums.  
På återseende hoppas jag och om ni inte redan visste det, jag blir såååå glad varje gång jag kommer in i bloggen, ni är så bäst image231
Kraaaaam

Härliga fredag

Bäst att passa på att uppdatera medans internet fungerar image221
Jag är "tråkig" och kör på i samma stil, alltså ett julkort.

magnolia_jul_1_a

Denna Magnoliastämpel införskaffade jag på mässan som var i helgen. "Skylten" i högra hörnet är från Pysselmyran. Det mönstrade pappret är Basic Grey. I kanten har jag dragit med vit stämpeldyna men det är svårt att se. Stickles är också använt. Det är silverbrads som sitter i blommorna. Tråkigt när det inte blir som man vill med efterbearbetning.
Nu ska jag fortsätt med detta tråkiga... image224
Annars så bjuder fredagen på Idol, undra så Flundra vem som åker ut idag???  Jag har väl två favoriter, den ena lite mer. image225
Tack för uppiggande ord ang den falska kunden. Usch på henne säger jag bara.
Stor kram och trevlig helg

Snögubbe

Det är ju faktiskt bara 14 dagar kvar till advent. Jag älskar att sätta upp julgardinerna, sätta ihop massa ljusfat, det blir så härlig stämning.
Så varför inte fortsätta i julens tecken.

erika_snogubbe

Papper från Daisy D båda två. Tack Liselotte för lån av stämpel som kommer från Erikas stämplar. Den snygga frillsen till vänster har jag fått av Malin. Längst ner vid snögubben och pinnen så har jag använt ett stickles som heter Frosted Lace. Det blir precis som snö. Klicka på den lilla bilden så syns det lite hur det blir.


Skulle sätta mig för att skapa ett kort. Men jag är såååå förbaskad!!! image216Falskhet, det tycker jag verkligen inte om. Finns väl ingen som gör, men just denna situationen (en kund på jobbet) rörde upp mig enormt. Kokar i mig.
Ska försöka att hitta tillbaks till skaparlusten om det kan bli något kort. Min syster ville ha till en tjej som fyller 50, gärna brunt och rosa. Vi får se om jag kan uppfylla dessa "krav".
Vinterkramen till Er från mig image217

Hej alla goa människor

Ett kort skapat från nyligen släppt hÄngel.

hanglar_julkort

Papper från Maja Design, snygga som 17. God Jul är med mitt nya clearstampsalfabet. Tack snälla Gunilla för den stämpeln, ljuvligt söt.

För dig som orkar läsa lite mera image214
Det här är inte min årstid, jag är en extremt frusen människa. Vi kan ju inte ha hur varmt som helst inne för öv familjen svettas, så det blir att ta på sig. Det ligger nog runt 23 grader... image213
Men jag tycker om vintern ändå för det blir så fint med all ev. snö som kommer.
Mässan igår ja. Tur att det finns snälla människor annars hade jag och
Liselotte aldrig tagit oss dit. Det låg ju låååångt utanför stan. Men snälla EaserJennie kom och hämtade oss. Tusen tack också Anneli och Annika för erbjudande..
Jag köpte faktiskt inte så mycket. Några papper = 7 st. Två stämplar och ett clearstampsalfabet. En otroligt massa band och spets, oj så många fina jag har nu, för jag hade ju inget innan. Sedan lite småplock.
Trevliga människor träffade man ju självklart. Petra(so), jättekul att träffas och prata. Annelie och Annika, två urtrevliga tjejer. Tyckte jag såg en skymt av Rossanna men är inte riktigt säker. Hade hoppats på så att få träffa Malin Kamteg. Var ju synd att ni kom när vi hade åkt, hade vart så kul att ses irl. Men det blir fler gånger.
Stor kram till alla och ha det så jättenajs

DT-alster för Brunkullan

Hallojsen där!
Ibland undrar man vart veckorna tar vägen, "svop" så är det fredag igen. Det är ju förvisso skönt.
Jag har skapat alster till
Brunkullan, lika pirrigt denna gången också.
Uppdraget denna gång bestod i att utgå från filmen "Min bäste väns bröllop". Passade ju mig lite eftersom jag är ett big fan av Julia Roberts. Undra hur många gånger jag sett "Pretty Woman"   image210
Jag har valt att skapa ett kort och en presentpåse.

bk_kort_brollop

Material från Brunkullan:
Mönstrat papper från MME, kollektion Cést la vie: Friends & Cousins. Blomma från Prima Marketing, Naturally Daisy. Vit tag. Guldband.

Övrigt material:
Hjärtan från QK. Cremefärgat oraganzaband. Pärlband. Halvpärlor som hjärtan.

bk_pase

Valde att göra en enkel presentpåse. Inte vill Julia komma med något alldeles jättestort inte.  ; D
Hjärtanen är virade med guldwire och de står för kärleken mellan Julia & Michael. Likaså på kortet.
Pappret på påsen är baksidan av pappret från MME. Jag har embossat med Cuttlebugs swirl. Även använt en ursöt spets.

Mässa
Japp, imorgon är det dags. 08.50 går tåget mot Göteborg. jag är bara såååå nyfiken på denna mässan. Ska bli härligt att känna lite jul. Något att hänga i granen verkar det inte blir, det blev så fult.
Stora kramen till er och en superdupertrevlig helg image211

Kort till en 50-åring

Ett kort som ska ges till en person som fyller 50 på torsdag. Han är helt såld på att fiska så då passade det utmärkt att använda denna Magnoliastämpel.
Jag ville ha ett så okomplicerat kort som möjligt för det är sådan han är som person.
Banden ska föreställa glittriga vågor och en och annan sjöstjärna har han också säkert fått på kroken.

hakan_50

Nu längtar jag verkligen tills på lördag och mässan. Ska bli jättemsyigt att få känna lite julstämning. Jag ska faktiskt inte ha något speciellt. Känns skönt att bara få strosa utan att behöva leta som en "galning" efter något speciellt. Men orolig för att komma hem tomhänt är jag inte det minsta.
image205
Stor Kram och superdupertack för alla ljuvligt underbara
kommentarer jag får, de känns! 
image207

Å ett till...

Hoppas ni inte tröttnar på alla julkort som pluppar upp. Jag har väl gjort ungefär hälften mot vad jag tänkt mig göra. Men jag hoppas att hÄnglar kommer nästa vecka, Magnolia bör väl också vara i antågande. Ska bli spännande att se vad de hittat på.

julkort_12

Ett kort med stämpel från Stämpelboden. Har för första gången färglagt med distresser på akvarellpapper, det var lite kul så det får nog bli en investering. Mönstrade pappren jag använt kommer båda från Daisy D. Den snygga frillsen till vänster har jag fått av Malin Karmteg, mycket dekorativt att använda sådana.
Ha det gott allihop och ta hand om er!
PS Festen var bara sååååå jättekul! Verkligen lyckat och mycket trevlig arrangemang, dessutom superbra musik att släppa loss till ; D

Påsmall

Hej på er!
För den som önskar så lägger jag ut mallen som jag går efter när jag gör en presentpåse.
Jag har utgått från ett cardstock 30,5 x 30,5 cm. Man får testa sig fram lite innan man kommer på vikningen.
Gjorde en igår som nästan är färdig. Säger bara, tänk på att inte biga för hårt, givetvis så gick min sönder till mitt stora förtret. Men lite tejp så fick det fixa sig på bästa sätt.

pasmall

Ni som ska göra efter denna, hoppas ni förstår hur jag menar.

Trevlig Alla Helgon och Lycka till!
Kram från mig

PS Skulle uppskatta jättemycket om ni som gör efter denna visar den, vore jättekul att se. Likaså om ni hittar att jag gjort något alldeles galet att ni meddalar det : D

* Tack * alla gulliga tjejer, å så ett litet kort

Oh så glad jag har varit under veckan när jag läst i min blogg .
Jag har fått award av
Elisabeth, Cilla, Jorunn, Jennie, Unni, Annelie, LillBlomman & Sanna.
Ni är så goa!!!

image198
Meningen är att man ska skicka denna vidare till 10 personer. Jag vill göra så istället att jag skickar den till alla mina besökare för ni får mig verkligen att le stort.

Kort med hÄngel
Ett kort som syrran beställt. Önskemål om färger i skalan grönt. Har kommit på att jag gör mycket kort i grönt fast jag inte gillar grönt som färg så, konstigt?!

reidun

Papper från MME. Grattis är skrivet med mitt clearstamp.

Är ledig idag, känns altlid skönt. Vi ska strax åka iväg och ekipera min man för vi ska på Jubileumsfest på lördag med fotbollsföreningen som vi är med i. Han är inte som jag vad det gäller shopping..
Men det är bra för det brukar gå fort. image199

Senare ikväll ska jag på mitt första klädparty, Me & I hos Jossan. Ska bli lite spännande att se vad som finns.
Nä nu får jag nog banne mig ta tag i tillvaron igen.
Stort grattis till er som orkade läsa ända hit image200
Påsmallen är snart klar, har inte hunnit riktigt ännu... jag är ju lite noggrann så... vill inte lägga ut något som blir helt fel när ni ev. ska försöka knåpa ihop efter min mall D
Ha en fortsatt bra vecka!
* * * KRAM KRAM KRAM * * *