Kort till 30-åring

Ett beställningskort jag gjort till en tjej som ska fylla 30.
Denna veckan hade
hÄnglarklubben en utmaning att göra ett kort i sin favoritfärg och med sin hÄnglarfavorit.
Jag fick i veckan denna underbara stämpel, jag är helkär i den, hon är ju så otroligt söt.

Tina 30

Papper från Basic Grey och Melissa Frances. Grattisstämpel kommer från Easer. 3D-lack tycker jag är en kul grej att använda, men det syns lite dåligt på detta kort.

Ha en bra vecka alla trevliga besökare och en STOR KRAM till er, ni är så himla gulliga i era kommentarer! Det värmer långt in i själen ska ni veta : D
Själv jobbar jag "bara" fyra dagar sedan är jag ledig 6 dagar, härligt värre *ler stort*

Ett sommarkort

Jag ville ha lite sommarkänsla så jag har gjort ett somrigt kort, jag längtar verkligen efter sol och värme.
Blir så trött på detta blåsande. Tittade på vädret precis och de lovade strålande solsken på lördag, de sa inget om blåst...

Pysselmyran

Båda pappren kommer från Basic Grey, stämlarna är från Pysselmyran. Grattis och blommor sitter på 3D-kuddar. Det röda hjärtat som kommer ändå från Gävle ; D har jag lagt massor med 3D-lack på. Blommorna har också fått sig en liten stänk med lack.

Ha det gottit alla underbara och trevliga besökare och hoppas att solen lyser på er i helgen : D
Kram

Kram till Mia från Gävle

Igår fick jag något mycket trevligt i min lilla postlåda, en av de ursöta hÄnglarna som släpptes på mässan i Gävle i helgen. Efter att ha varit i hÄnglars blogg så bara jag "måste ha" den där söta tjejen. Sagt och gjort, kontaktade Mia som bor i Gävle och igår så kom den. Mia hade även investerat i en Cuttlebug så jag fick lite utstansat av den, jättesnällt, tackar tackar : D

Mia

Ett kort i blått och brunt

Det här kortet har jag gjort till en av mina ljuvliga kompisar. Det har legat i 5 dagar på skrivbordet... oklistrat. Jag har flyttat dekorationer hit och dit, bytt ut dom. Till slut fick jag bara bestämma att nu får det blir så här, punkt slut. Det känns som om något saknas men jag kan inte förstå vad.

Suzanne

Texten i chipboarden är utskrivet på datorn (räknas det som fusk... ; D)
Chipboard har jag färglagt med distress och sedan virat en wire runt. Hjärtanen är goozebumpade med lite glitter ditritad, syns dåligt. Stjärnan är också en chipboard som är målad med distress.

Tack
Lillemor för att jag fick äran att låna alla dina stämplar i 2 dagar, man hade lite ont i armen efter allt stämplande.

Kram på er alla bloggare : D

Kort efter skiss

I lördags på scrapträffen så hade Sofia på Pysselmyran gjort en skiss.
Mitt reslutat blev så här.

Julia

Jättekul att få göra efter någon annans skiss. Själv så skissar jag nämligen alltid när jag gör kort.
Tonåring är skriver med ett magnetalfabet, det står nu mer på min önskelista.
Trevlig helg på er, själv är jag ledig i 4 dagar, det känns skönt : D

Ett kort med hÄngel : D

Jag har gjort ett kort med den söta hÄngeln, hon är för söt.
Hittade en utmaning i
hÄnglarklubbens blogg, man skulle lifta ett av Agnetas kort.
Mitt resultat blev så här.

hAnglar

Detta kort var mycket svårt att scanna och bearbeta i Photoshop då det är så ljust i färgerna. Stackars hÄngel ser knappt målad ut. Hon är målad rosa på klänningen och svagt grått på det övriga.

Scrapträffen jag var på i helgen i Skövde var hur kul som helst. Man skulle verkligen behöva träffas oftare, sedan vet ni ju också att tiden går alldeles för fort.
Sofia från Pysselmyran var med, hon har ju många stickles att välja på, närmare bestämt alla 30 färger, man fick köpa 3 för 75 kr... Ni kan väl aldrig tro att jag fyllde på mitt förråd ; D
 

Det blev kan man säga... pastell...

Jag köpte ett papper från Basic Grey på mässan i Göteborg. Har varit och "klappat" på det några gånger men inte kommit mig för. Idag klippte jag till ; D
Hittade lite passande cardstock tyckte jag och ett papper från DaisyD som skulle passa ihop. Tog mig an veckans skiss på
Scrappiz för omväxlings skull. Jag skulle göra ett kort till svärmor.
Det här kortet är inte min svärmors färger alls, jag vet inte hur det blev... men det blev verkligen PASTELL på hög nivå. Helt oplanerat. Var mycket svårt att få till färgerna i Photoshop, fick dra lite här och var i menyerna. Men det ser ut som att det ska vara någorlunda likt i alla fall.

pastellkort

Mycket Magnoliastämplar är det på mina kort, får nog försöka införskaffa mig lite andra. Men de är ju sååå söta, särskilt Mysiga Tilda. Självklart så blev det bubblor i 3D-lacken som hon har på tröjan, men det får svärmor på köpet.

Till helgen ska jag på scrapträff till Skövde. Det ska bara bli så himla kul, hoppas kunna skapa minst två stycken kort.
Trevlig helg på er!
Kramisar

Mor Lilla Mor

Idag har jag levererat de 11 st inbjudningskort som var beställda. Det var lite annorlunda att göra 11 st likadana kort, men samtidigt kul.
Nu känner jag i alla fall att scraplusten hittat tillbaks, puh! Nästa problem är väl att jag inte riktigt har tid att sätta mig, det är liksom alltid mycket på våren. Barnen har sina sporter och trädgården tar sin tid. Men det är just då som det känns så skönt att kunna sätta sig när tid finns.
Ikväll har jag knåpat ihop ett kort till lilla mamma. Heja mamma som varit rökfri i 8 veckor nu, bra jobbat!!!

Mors Dag

Pappret jag använt kommer från American Craft. Stämpeln vet ni vart den kommer ifrån ; D
Till Mamma har jag skrivit på datorn. Den sitter i en hjärtram som är en chipboard, tack för tipset Liselotte hur jag kunde färglägga den. Har målat med distress som jag hällt i Golden Mist för att få lyster. Jag använder Golden Mist i stort sett jämnt när jag färglägger. Tack Sofia Pysselmyra för tipset.
På blommorna kunde jag inte låta bli att sätta lite stickles.

Imorgon är det lördag och då kommer det en riktigt goding till mig, mumma. Min brorson Anton som fyller 2 år i juli ska tillbringa hela dagen med mig imorgon. Oj oj Anton vad mycket pussar du kommer att få och framförallt åka kärra!!! Vi ska även göra ett besök i Falköpings lilla pärla, Djurparken.

En riktigt trevlig helg till Er!
Kramis!