Sista kortet på ett tag

Nu ska vi åka på semester, det ska bli skönt kan jag lova : D
Natten mellan tisdag och onsdag så sätter vi oss i bilen 03.30, hua, det är tidigt. Flyget lyfter från Landvetter 07.00. Vi har ca 1,5 timmas bilresa först. Vi flyger till Korfu och ska bo på ett hotell som heter Likithos. Denna gången ska vi stanna 14 dagar så det blir en ny upplevelse.

likithos

Jag har hunnit att skapa ett kort till. Det är min kära systeryster som beställt till sin kompis som fullkomligen äääääälskar rosa och även brunt. Så valet var ju inte så svårt vilka färger man skulle välja här.
Jag har gjort kortet efter
hÄnglarklubbens juliskiss.
Pappret är från Chatterbox, det rutiga vet jag dock inte vad det är för papper. Blomman längst upp till vänster fick tillkomma pga min klantighet, jag suddade på kortet för snabbt efter jag hade stämplat swirlen, såååå klantigt.

sus_hanglar

Jag får önska er alla en fortsatt härlig sommar och måtte detta vädret vända snart.
En stor kram vill jag ge till er som skriver så himla fina kommentarer, det värmer finfint i själen ska ni veta och till alla ser som kikar in i min blogg, jag tycker verkligen det är superduperkul och hoppas att jag inspirerar någon till något kort : D
A big hug to all of you

Robin 17 år

Ett kort skapat till sonens kompis som fyller 17 år idag den 21 juli, hurra hurra hurra : D
Återigen ett kort med papper från Maja Design, jag är helfrälst i dessa papper. Har använt lite stickles på blommorna, lite måste det allt glittra, det ligger även stickles på swirlen.

robin17

Tänk vad många kort man hinner skapa när man är ledig, det är verkligen jättekul.
Nu till något fruktansvärt tråkigt... strykning, jäsch!!!

I´ve been tagged : D

rocking girl

Tack till
CamillaB och Lillemor som skickade denna "utmärkelse" till mig.
Nu ska jag skicka denna vidare och det var ju lättare sagt än gjort. "Min lilla bloggrunda" är ju alla mina inspiratörer.
Liselotte: Du skapar så härligt annorlunda kort med snygga detaljer på.
Gunilla: Du är mycket inspirerande.
Jennie: Jag blir lika hänförd varje gång jag tittar i din blogg, dina LO:s är mig så kär.
Kajsa (Kaad): Skapar otroligt fina alster.

Ha en trevlig helg!
Kram

* Bröllopsklockor klinga *

anette_christer

Ännu ett kort med det underbara pappret från Maja Design. Klamrarna och hjärtanen har jag gjort med goozebumps, blir så himla härligt. Lycka till har jag embossat med guld. Syns dåligt tycker jag när man scannar guld men det är guldband vid skylten och blomman längst upp.

Nu ska jag åka och investera i en ny kamera, det blir efter betänketid en Canon IXUS 70.
Ha det gott!
Kram

Ett kort i blått

CarinaJ

Här var det blått. Har skapat detta kort utan chipboard : D Min syster önskade sig ett blått kort till sin kompis.
Pappret som är använt kommer från Maja Design och är bara såååå underbart. Stämpeln som får pryda kortet är den söta hÄngelflickan, grattisstämpel kommer från Sofia på Pysselmyran. I swirlen sitter det silverbrads, tycker det ser mysko ut här.

Sitter här och undrar vad det ska bli för väder, de har sagt ösregn idag, men det är 23 grader ute, förvisso ingen sol. Ja ja, vi får se, perfekt trädgårdsväder.

ÄNTLIGEN SEMESTER!!!

Det känns skönt vill jag lova : D
TACK alla ni gulliga tjejer som lämnat så snälla kommentarer på min blogg, nu mår jag mycket bättre, helt återställd. T o m det lilla kilot som försvann är återställt också, trodde i ett svagt ögonblick... ; D

Har skapat två stycken kort. Det första har min syster beställt till sin kompis som fyller år imorgon lördag (Hurra!)

Majsan

Vad vore ett kort utan chipboard, spets och glitter, tillägg där också rosa... Det var inte "planerat" bara blev så. Fjärilen har jag gjort efter en mall som fanns i Scrapbooking m m. Papper jag använt kommer från K&Company.

Nästa kort har beställaren önskat ett kort i starka färger. Japp, där var det visst chipboard, spets, glitter... Ska försöka skapa ett kort i helgen utan alla dessa ting på.

Azra

Får önska alla en supertrevlig helg. Själv ska jag bl a baka med dottern imorgon, det var ett tag sedan. Vi får se hur mycket det blir kvar på plåten av alla kakor och bullar eftersom vi båda gillar deg väldigt mycket,
t o m bulldeg, mums!!!
Kram på er!

Det blev inget kalas...

för barnen igår. Natten mellan fredag och lördag vaknade jag kl 03.00 med en känsla i kroppen som man känner igen : (
Det finns 364 andra dagar på året man kan få maginfluensa, men självklart blev det denna dagen. Tyckte mest synd om barnen, men efter lämnade återbud så var det några som var och lämnade presenter på trappan, mycket uppskattat. Mamma och pappa, tack : D 
Liselotte, den kjolen var bara såååå Felicia, toppensnygg.
TACK alla ni som skickat hälsningar till barnen på bloggen, de har själva läst och tackar för dom, jättegulligt av er.

Bröllopskort
Jag hann att göra färdigt ett beställningskort som tur var innan denna vidriga åkomman drabbade mig.

Brollop

Stämpel från Pysselpassion. Pappret jag använt kommer från K&Company. Jag tycker det är så kul och dekorativt att använda chipboard på korten. Det var Liselotte som introducerade mig detta på mässan i våras. Här har jag tryckt in stämpelfärg Ice Blue och ritat dit silverprickar med min favvopenna.
Har ett kort färdigt till men det får jag inte lägga upp förrän till helgen, beställarens kompis kan tänka sig att kika in.
Ha en trevlig vecka och måtte ni klara er från maginfluensa.
Stor kram Susanne

* * * HURRA HURRA HURRA * * *

Idag vill jag hurra för våra barn : D
Andreas fyller 17 år idag och Felicia fyller 11 år imorgon.
Stort GRATTIS!!!

Andreas 17

Felicia 11


Trevlig helg på er : D

Lilla Pappa fyller år


Pappa 65 år

Den 24 juli fyller pappa 65 år. Jag kunde inte bara låta bli att använda denna underbara hÄngelstämpel, han är ju så söt. Om det hade varit möjligt att gå ner med träskor i vattnet så tror jag säkert pappa hade gjort det. Grodfötter vore melodin för honom då han avskyr att få sand på fötterna : D

Underbara 2-åring

Ett kort till en av världens goaste 2-åringar, han är bara sååå ljuvlig. Man kan inte låta bli att pussa på honom när man träffar honom, sedan om det uppskattas av Anton är en helt annan sak ; D
Det är min brorson Anton som ska fylla 2 år den 24 juli.

Anton


Pysselträffen vi hade i fredags vara bara så trevlig, det var inte sista gången vi hade den. Har redan så smått börjat planera in nästa.
Hann att påbörja ett kort till som jag ska försöka göra klart i veckan, till min pappa, som också fyller 24 juli.