Pysselkväll med tjejerna imorgon : D

Imorgon är det dags igen, det ska bara bli såååå trevligt. Tjejerna, närmare bestämt Jossan, Liselotte och Lillemor, dyker upp vid 18-tiden. Sedan ska vi pyssla så länge vi orkar. Har beställt en riktigt smaskig smörgåstårta som vi ska mumsa på, eller kanske kasta i oss för att hinna pyssla så mycket som möjligt ; D Ska försöka ta lite bilder denna gången som jag kan visa.
Men innan tjejerna kommer hit så ska jag göra något helt underbart. Jag ska på en 2-timmar lång ansiktsbehandling. Hur gött lät inte det?!? Det var egentligen min mans presentkort... men jag bara "snodde" det rakt av, Morgan hann inte ens se presentkortet innan jag hade bokat tid för en behandling.
Liselotte undrade om jag skulle göra porrengöring.
- Jaa sa jag, vet inte det. Oj då tänkte jag, tänk om det ingick, hmmm..., då får jag alltså sitta här på pysselkvällen imorgon och se ut som om någon har manglat mig igenom Cuttlebuggen och använt embossingplattan "Tiny bubbles"... Men den får jag väl bjuda på då : D
Näpps, nu ska jag börja plocka ner mina pysselsaker till vardagsrummet.
Ha en riktigt skön och mysig helg!
Många kramar till er från mig

Grattiskort

Om tre veckor ska vi på födelsedagsfest och då är det lika bra att ha kortet färdigt.
Har plockat fram mina Crate-papper som det var väldigt nära att jag sålde för ett tag sedan, tur jag inte gjorde det. Många har jag inte använt så de har nästan samlat på sig damm : D

evalena

Helgens bravader avlöpte väl : D På fredagen hade vi stor fest på jobbet (ca 75 st), partytält, grillat m tillbehör, kul lekar, helt enkelt superbra. Vi fick allt en liten överraskning. Vi fick lyssna på ett uppträde i ca 1 timma och det var ingen mindre än
Stefan Andersson, ni vet han med "Catch the Moon", han var dessutom med i årets melodifestival. Vilken röst killen har, det var jättekul att lyssna på.
Om någon av en händelse undrar, japp, jag mådde jättebra dagen efter ; D

Jag vill än en gång bara säga tack till alla er som skriver så gulliga kommentarer och som besöker min lilla blogg, värmer så gott så i själen.
Stor kram på er

Pyssellusten är tillbaks!

Kom på vad felet var varför jag ingen pyssellust hade image111 Jag hade ju inga snygga papper... Ni vet att man tröttnar på det man har så tror man att man pyssellusten kommer tillbaks om man shoppar lite. Denna gången stämde det. I lördags så satte jag mig och shoppade lös hos ScrapAddicted. Det blev 20 st nya mönstrade papper, bara MME och Basic Grey, jag är bara sååå jäkla nöjd med pappren, de var över förväntan. Men eftersom jag är så långsam så lär de här pappren räcka till våren image112

jensulrica

Detta kort är skapat med papper från MME - Trés Jolie. Dom föll mig verkligen i smaken. Den turkosa blomman har åkt av och på några gånger, men jag bestämde att den fick sitta kvar. Det är turkos i det randiga pappret som inte syns så tydligt. Stämpeln kommer från Pysselmyran. Skissen är inspirerad av
Lina i hennes skissblogg (nr 13).

Får önska en Trevlig Helg. Själv ska jag på stor baluns på jobbet imorgon, partytält, sång och musik etc. Det kommer nog att bli toktrevligt. Lördag ska vi träffa lite släktingar och ha kräftskiva, ser jag fram emot.
Kram kram

Ett skapat kort och en ny kompis till mig : D

Jag blev tagen förra veckan och skulle då skicka kort till någon utan särskild anledning. Den här tjejen image108blev mottagaren av detta kort, du är en av alla gulliga och snälla människor som jag lärt känna genom mitt bloggande.

gunilla

Papper är från We R Memory Keepers, tycker det är superläckert. Nu är det höst så nu får det bli mycket murriga härliga färger. Bägge texterna är embossade med hologram. "Till Dig" är Pysselmyran och "Carpe Diem" är Easer. Jag har låtit mig inspireras av en skiss hos Webmosterhelene, skiss nr 91.

Jag har fått en ny KOMPIS!!!
Japp, Bosse får lov att bo kvar, tänkte han skulle slippa känna sig ensam så jag har skaffat en kompis till honom. Tror jag ska döpa honom (japp, maskiner är alltid "han", ni vet de kan krångla ibland...) till Kurt kanske. Hur som haver, idag var jag i Odensberg hos Pysselmyran och hämtade min lilla Cuttlebug. Vi kommer nog ha mycket trevligt tillsammans : D Fast... nu saknas det Cuttledies, men jag har paketets dies (?) + en embossdie. Det får räcka ett litet tag framöver.

image109
Ha en trevlig vecka!!!
Kramisar till alla bloggisar

Lite nya kort

Det räckte med att man hade jobbat några timmar i måndags så var man inne i det igen. Men hellre det än att det går segt som sirap.
Pyssleriet har däremot legat nere, pyssellusten har inte funnits riktigt sedan förra helgen. Ni vet att man blir trött på sig själv ibland, det känns som om man sitter och skapar "samma" kort fast det är olika. Förstår ni hur jag menar? Nåväl, jag hoppas pysselskapandet smyger sig på här under kvällen.
Nu kan jag lägga ut de två kort jag gjorde förra helgen eftersom de nått sina mottagare.

Stefan

Detta kort hamnade hos min bror som fyllde år förra lördagen. Han är ju ändå rätt söt den lille filuren, stämpeln alltså ; D Kortet är skapat efter förra veckans skiss på Scrappiz.

Liselotte

Nästa kort gick till min
svägerska Liselotte som fyllde år förra veckan också. Åter igen de ljuvliga pappren från Maja Design. Skissen till detta kort kommer från ljuvliga hÄngelklubben.

Jag har blivit tagen!

tagen

De som gjort det är Gunilla och Lillemor, tusen tack för det tjejer.
Det innebär att jag ska skicka ett kort till någon utan någon
särskild anledning inom 7 dagar.
Sedan ska jag skicka utmaningen vidare,. Kanske att någon redan blivit tagen av de jag skickar till. Skulle egentligen vilja skicka till alla som besöker bloggen men jag får välja ut fem stycken.
Jag skickar till följande:
Maras Hobby
Lena Latto
Cilla
FavvisMaria
Jossan

Nu ska jag ut och hämta inspiration i era bloggar, tur att ni finns : D
Stor KRAM till er och en mycket trevlig helg

Hemma igen i vardagen

Nu är man tillbaks i Sverige igen... vädret är inte riktigt likadant som på Korfu. Att det var underbart behöver jag nog inte skriva : D
Det "största" problemet som man hade på dagen var vart man skulle äta på kvällen, ett ganska angenämnt problem. Två utflykter har vi gjort sedan har vi bara kopplat av, har läst 7-8 böcker, mycket tankar och funderinger som "pluppar" upp när man får tid att sitta.
Ett par trevliga familjer har vi träffat också från bl a Gävle, men näpps, hon var ingen scrappare. Även ett jättetrevligt par från Hurum i Norge.
Eftersom jag införskaffat en ny kamera så blev det en hel del kort tagna, närmare bestämt 228 st.. var tvungen att testa hur den funka : D
Här följer ett litet axplock för den som "orkar" kika



Innan vi åkte iväg så gjorde jag två kort som jag inte kunde lägga ut.
Ett kort gick med posten till Gävle till en jättegullig tjej som heter Mia. Hon fyllde år den 7 augusti och fick då detta kort. Jag är bara såååå såld på Maja Designpappren, så underbart ljuvliga.

mia l

Nästa kort är gjort till svärmor och svärfar som var här varje dag och skötte om vår lilla kanin Stumpan och mina blommor ute. Äntligen har jag fått till ett kort med filuren. Har försökt att göra ett "sparsamt" kort.

yok

Ha en trevlig vecka, själv börjar jag jobba imorgon igen efter 4 veckors ledighet. Ångest??? Nä då...