Mysiga Tilda

Fick förfrågan av svärmor om jag kunde göra ett kort till en släkting som ska fylla 50 år.
Så här blev resultatet.

Mysiga Tilda

Stämplen Mysiga Tilda från Magnolia har fått pryda kortet. Man skulle väl kunna säga att jag fått till alla mina favoriter på detta kort ; D
Rosa, spets, pärlor och stickles, självklart också nya favvisen flourishstämpel. På blommorna så har jag duttat med en sakurapenna som det blir glitter av, syns tyvärr inte här. Grattisstämpeln som jag använt hologrampulver på kommer från Easer.

Beställning av kort

För några veckor sedan fick jag förfrågan av en fd arbetskamrat om jag hade lust att göra 11 st inbjudningskort till hans 40-årsfest till sommaren. Absolut sa jag, inga problem.
Jag fick då utgå från denna person. Han hade i stort sett två önskemål. Helst inte mönstrat papper och sedan gillade han papper som ser ut som en skattkarta...
Så jag satte mig ner och börja skissa, det fick ju inte bli ett "typsiskt-Susanne-kort".
Kul att skicka ut rosa inbjudningskort med spets på till sina vänner när man är kille *ler*
Skattkarta fick ju bli beige papper med chalks runt. Tog Alota-stämpeln för det påminner om denna personen, lite finurlig. Dessutom spelar han trumpet. Men jag var samtidigt tvungen att ha något som var jag. Så på flourishen satte jag silverstickles. Den "guppiga" kanten har jag klippt med en halvdålig mönstersax jag köpte på Tradera för längesedan. Jag ville ha kortet så stilrent som möjligt, men det kändes konstigt att inte använda mönstrat papper.
I tisdags var jag och visade och så skulle han få komma med synpunkter, det var lite pirrigt. Men han blev jättenöjd det kändes mycket skönt. Han gillade speciellt "silvernitarna" ; D
Nu är det bara 10 st kvar att göra : D

Känns som om jag ha skrivit en hel roman...
Ha en skön och härlig vecka alla scrapbloggare.
Kramisar

Inbjudan

Tack för alla gulliga kommentarer...

... och uppiggande ord. Det är bara såååå värmande i hjärtat.
Äntligen har jag fått till ett kort. Det har legat några dagar oklistrat, men till slut...

Turkos-rosa

Stämpeln är ju då frän Magnolia, det har man skrivit några gånger ; D. Undra när nästa månadspaket kommer? Om någon vet så meddela gärna.
Pappret är inhandlat i Göteborg. Det var Liselotte, min svägerska, som hittade detta underbara blommiga papper. Men nu har jag åter igen lyckats klippa över papperssorten och klistrat fast. Grattis-stämpeln är från Forma Hantverk.
Lite stickles såklart, det blir ju liksom sluttouchen på det hela.

Rosa kort...

Mässan i Göteborg var jättebra. Shoppade en hel del och kände mig mycket nöjd, mest papper och annat mycket kul saker som man givetvis inte kan vara utan, man måste bara ha...
Träffade även på
Petra/Paradise på mässan. Jättekul att ses : D
Tack EaserJennie för mitt pris, jag är jättenöjd!!!
Inspirationen har ju inte varit på topp. Men så igår så lyckades jag pyssla ihop ett kort.

CarpeDiem

Magnolias stämplar är svåra att låta bli. Carpe Diem-stämpeln är ett av mina pris från Easer. Den är stämplad med brun stämpeldyna och hologrampulver på. Dom underbara Autumn Leaves Flourish-stämplar har jag stämplat med en svart dyna som äntligen fungerar, tack Jennie. Lite nyinköpt stickles har de fått på sig. Det rutiga pappret är från Basic Grey, det andra har jag lyckats med att klippa bort vilket märke det var.

En GLAD PÅSK önskar jag er. Själv ska jag tillbringa helgen i vår huvudstad, det ska bli jätteskönt.